BRASSERIE GOURMANDE

Contactgegevens BRASSERIE GOURMANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE GOURMANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE GOURMANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-PLACE 2; 6887; HERBEUMONT, België

Telefoon (phone): 61411095 (+32-61411095) 61411095 (+32-61411095)

Fax (fax): +32 (69) 866-18-31 +32 (69) 866-18-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE GOURMANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE GOURMANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE GOURMANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE GOURMANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE GOURMANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE GOURMANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE GOURMANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE GOURMANDE
Products information BRASSERIE GOURMANDE

BTW identificatienummer (tax): BE01412536621
Ondernemingsnummer: 5577178955
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE GOURMANDE
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE GOURMANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE GOURMANDE
Addition kinds of activities for BRASSERIE GOURMANDE

07820200. Grasdiensten | Lawn services
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
39991205. Militaire insignes | Military insignia
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
54990200. Drankwinkels | Beverage stores

Werken bij BRASSERIE GOURMANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE GOURMANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE GOURMANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE GOURMANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP MORTSEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

 • All round medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

 • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FUN VOOR KIDS

  Type: Studentenjob

  Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

 • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

 • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DE WITTEKOP

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

 • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE GOURMANDE in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE GOURMANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE GOURMANDE. Laat een reactie achter voor BRASSERIE GOURMANDE. BRASSERIE GOURMANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE GOURMANDE. Leave a respond for BRASSERIE GOURMANDE. BRASSERIE GOURMANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE GOURMANDE op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE GOURMANDE
Location of BRASSERIE GOURMANDE on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE GOURMANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE GOURMANDE BRASSERIE GOURMANDE: Coupe Glacée (La) | PERFECTEAM | LAMBERMONT ET FILS SA | JOANNES POLITIS | TAXI LEEUW

Other related companies as BRASSERIE GOURMANDE: Coupe Glacée (La) | PERFECTEAM | LAMBERMONT ET FILS SA | JOANNES POLITIS | TAXI LEEUW

BRASSERIE GOURMANDE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE GOURMANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01412536621. Het bedrijf BRASSERIE GOURMANDE bevindt zich op het adres: GRAND-PLACE 2; 6887; HERBEUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE GOURMANDE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE GOURMANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE GOURMANDE, openstaande posities, locatie van BRASSERIE GOURMANDE op de kaart.

BRASSERIE GOURMANDE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE GOURMANDE, company assigned to the tax number BE01412536621. The company BRASSERIE GOURMANDE is located at the address: GRAND-PLACE 2; 6887; HERBEUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of BRASSERIE GOURMANDE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE GOURMANDE is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE GOURMANDE, open positions, location of BRASSERIE GOURMANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE GOURMANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE GOURMANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE GOURMANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE GOURMANDE, employees, financial statistics.