BRASSERIE GEEL-WEST

Contactgegevens BRASSERIE GEEL-WEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE GEEL-WEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE GEEL-WEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEGRELLESTRAAT 85; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 14581333 (+32-14581333) 14581333 (+32-14581333)

Fax (fax): +32 (51) 306-46-66 +32 (51) 306-46-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE GEEL-WEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE GEEL-WEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE GEEL-WEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE GEEL-WEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE GEEL-WEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE GEEL-WEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE GEEL-WEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE GEEL-WEST
Products information BRASSERIE GEEL-WEST

BTW identificatienummer (tax): BE09351531982
Ondernemingsnummer: 4376647949
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE GEEL-WEST
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE GEEL-WEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE GEEL-WEST
Addition kinds of activities for BRASSERIE GEEL-WEST

799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
76990606. Scheepschalen, aannemers | Ship scaling, contractors
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad
87110000. Engineering diensten | Engineering services

Werken bij BRASSERIE GEEL-WEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE GEEL-WEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE GEEL-WEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE GEEL-WEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

 • Autowasser (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

 • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

  Regio: MELSEN

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Bijlesgever Java (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

  Type: Vaste Job

  ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

 • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

 • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

  Type: Vaste Job

  De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

 • Freelance AZ Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE GEEL-WEST in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE GEEL-WEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE GEEL-WEST. Laat een reactie achter voor BRASSERIE GEEL-WEST. BRASSERIE GEEL-WEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE GEEL-WEST. Leave a respond for BRASSERIE GEEL-WEST. BRASSERIE GEEL-WEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE GEEL-WEST op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE GEEL-WEST
Location of BRASSERIE GEEL-WEST on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE GEEL-WEST

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE GEEL-WEST BRASSERIE GEEL-WEST: Frou-Frou Lingerie | THIERRY AVAUX | ERIC MERNY | Garage Carrosserie Willems M BVBA | VANHEVEL WIM

Other related companies as BRASSERIE GEEL-WEST: Frou-Frou Lingerie | THIERRY AVAUX | ERIC MERNY | Garage Carrosserie Willems M BVBA | VANHEVEL WIM

BRASSERIE GEEL-WEST is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE GEEL-WEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09351531982. Het bedrijf BRASSERIE GEEL-WEST bevindt zich op het adres: LEGRELLESTRAAT 85; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE GEEL-WEST is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE GEEL-WEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE GEEL-WEST, openstaande posities, locatie van BRASSERIE GEEL-WEST op de kaart.

BRASSERIE GEEL-WEST is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE GEEL-WEST, company assigned to the tax number BE09351531982. The company BRASSERIE GEEL-WEST is located at the address: LEGRELLESTRAAT 85; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRASSERIE GEEL-WEST is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE GEEL-WEST is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE GEEL-WEST, open positions, location of BRASSERIE GEEL-WEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE GEEL-WEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE GEEL-WEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE GEEL-WEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE GEEL-WEST, employees, financial statistics.