BRASSERIE GAILLARD

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BRASSERIE GAILLARD
Private companiesWater Transportation • BRASSERIE GAILLARD

Contactgegevens BRASSERIE GAILLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE GAILLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE GAILLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 1; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10650700 (+32-10650700) 10650700 (+32-10650700)

Fax (fax): +32 (55) 851-75-96 +32 (55) 851-75-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE GAILLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE GAILLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE GAILLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE GAILLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE GAILLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE GAILLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE GAILLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE GAILLARD
Products information BRASSERIE GAILLARD

BTW identificatienummer (tax): BE07684356689
Ondernemingsnummer: 5726318359
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE GAILLARD
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE GAILLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE GAILLARD
Addition kinds of activities for BRASSERIE GAILLARD

308902. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
382605. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
35230108. Graankopers | Grain stackers
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij BRASSERIE GAILLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE GAILLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE GAILLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE GAILLARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Wever (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

 • Logistiek bediende (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

 • Monteur nieuwe machines (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Stegmann

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Leercontract

  Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE GAILLARD in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE GAILLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE GAILLARD. Laat een reactie achter voor BRASSERIE GAILLARD. BRASSERIE GAILLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE GAILLARD. Leave a respond for BRASSERIE GAILLARD. BRASSERIE GAILLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE GAILLARD op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE GAILLARD
Location of BRASSERIE GAILLARD on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE GAILLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE GAILLARD BRASSERIE GAILLARD: Paquet H | BOUWBEDRIJF REULENS | Vranckx M | Buro Baeten | Belfius

Other related companies as BRASSERIE GAILLARD: Paquet H | BOUWBEDRIJF REULENS | Vranckx M | Buro Baeten | Belfius

BRASSERIE GAILLARD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE GAILLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07684356689. Het bedrijf BRASSERIE GAILLARD bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 1; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE GAILLARD is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE GAILLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE GAILLARD, openstaande posities, locatie van BRASSERIE GAILLARD op de kaart.

BRASSERIE GAILLARD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE GAILLARD, company assigned to the tax number BE07684356689. The company BRASSERIE GAILLARD is located at the address: GRAND ROUTE 1; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of BRASSERIE GAILLARD is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE GAILLARD is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE GAILLARD, open positions, location of BRASSERIE GAILLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE GAILLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE GAILLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE GAILLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE GAILLARD, employees, financial statistics.