BRASSERIE ERASMUS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BRASSERIE ERASMUS
Private companiesWater Transportation • BRASSERIE ERASMUS

Contactgegevens BRASSERIE ERASMUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE ERASMUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE ERASMUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLLESTRAAT 35; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50341236 (+32-50341236) 50341236 (+32-50341236)

Fax (fax): +32 (57) 587-52-14 +32 (57) 587-52-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE ERASMUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE ERASMUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE ERASMUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE ERASMUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE ERASMUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE ERASMUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE ERASMUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE ERASMUS
Products information BRASSERIE ERASMUS

BTW identificatienummer (tax): BE07411621093
Ondernemingsnummer: 4406585693
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Cuisine: Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE ERASMUS
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE ERASMUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE ERASMUS
Addition kinds of activities for BRASSERIE ERASMUS

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
20219900. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
23960201. Bindings, vooroordeel: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, bias: made from purchased materials
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive

Werken bij BRASSERIE ERASMUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE ERASMUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE ERASMUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE ERASMUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

 • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

 • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

 • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Vaste Job

  Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE ERASMUS in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE ERASMUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE ERASMUS. Laat een reactie achter voor BRASSERIE ERASMUS. BRASSERIE ERASMUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE ERASMUS. Leave a respond for BRASSERIE ERASMUS. BRASSERIE ERASMUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE ERASMUS op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE ERASMUS
Location of BRASSERIE ERASMUS on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE ERASMUS

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE ERASMUS BRASSERIE ERASMUS: OLIVET | ERIC VAN LOON | ADECCO | SAMAP | INTERIEURS

Other related companies as BRASSERIE ERASMUS: OLIVET | ERIC VAN LOON | ADECCO | SAMAP | INTERIEURS

BRASSERIE ERASMUS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE ERASMUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07411621093. Het bedrijf BRASSERIE ERASMUS bevindt zich op het adres: WOLLESTRAAT 35; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE ERASMUS is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE ERASMUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE ERASMUS, openstaande posities, locatie van BRASSERIE ERASMUS op de kaart.

BRASSERIE ERASMUS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE ERASMUS, company assigned to the tax number BE07411621093. The company BRASSERIE ERASMUS is located at the address: WOLLESTRAAT 35; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries..
The main activity of BRASSERIE ERASMUS is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE ERASMUS is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE ERASMUS, open positions, location of BRASSERIE ERASMUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE ERASMUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE ERASMUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE ERASMUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE ERASMUS, employees, financial statistics.