BRASSERIE DU COUVENT

Contactgegevens BRASSERIE DU COUVENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE DU COUVENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE DU COUVENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE COUVENT 7; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23513834 (+32-23513834) 23513834 (+32-23513834)

Fax (fax): +32 (67) 850-67-29 +32 (67) 850-67-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE DU COUVENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE DU COUVENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE DU COUVENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE DU COUVENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE DU COUVENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE DU COUVENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE DU COUVENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE DU COUVENT
Products information BRASSERIE DU COUVENT

BTW identificatienummer (tax): BE06045471191
Ondernemingsnummer: 1847320556
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE DU COUVENT
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE DU COUVENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE DU COUVENT
Addition kinds of activities for BRASSERIE DU COUVENT

28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
34520200. sluitringen | Washers
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
36470105. Koplampen (fixtures), voertuig | Headlights (fixtures), vehicular
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis

Werken bij BRASSERIE DU COUVENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE DU COUVENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE DU COUVENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE DU COUVENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

 • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

 • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

 • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE DU COUVENT in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE DU COUVENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE DU COUVENT. Laat een reactie achter voor BRASSERIE DU COUVENT. BRASSERIE DU COUVENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE DU COUVENT. Leave a respond for BRASSERIE DU COUVENT. BRASSERIE DU COUVENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE DU COUVENT op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE DU COUVENT
Location of BRASSERIE DU COUVENT on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE DU COUVENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE DU COUVENT BRASSERIE DU COUVENT: EENDRACHT MOORTSELE | MARC ANCION | Isothermic SA | LIDL | Blanc Nuage

Other related companies as BRASSERIE DU COUVENT: EENDRACHT MOORTSELE | MARC ANCION | Isothermic SA | LIDL | Blanc Nuage

BRASSERIE DU COUVENT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE DU COUVENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06045471191. Het bedrijf BRASSERIE DU COUVENT bevindt zich op het adres: RUE DE COUVENT 7; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE DU COUVENT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE DU COUVENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE DU COUVENT, openstaande posities, locatie van BRASSERIE DU COUVENT op de kaart.

BRASSERIE DU COUVENT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE DU COUVENT, company assigned to the tax number BE06045471191. The company BRASSERIE DU COUVENT is located at the address: RUE DE COUVENT 7; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of BRASSERIE DU COUVENT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE DU COUVENT is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE DU COUVENT, open positions, location of BRASSERIE DU COUVENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE DU COUVENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE DU COUVENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE DU COUVENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE DU COUVENT, employees, financial statistics.