Isothermic SA

Contactgegevens Isothermic SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Isothermic SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Isothermic SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Heppignies 34; 6220; Fleurus (Heppignies), België

Telefoon (phone): 071 37 20 94 (+32-071 37 20 94) 071 37 20 94 (+32-071 37 20 94)

Fax (fax): 071 37 38 29 (+32-071 37 38 29) 071 37 38 29 (+32-071 37 38 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Isothermic SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Isothermic SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Isothermic SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Isothermic SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Isothermic SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Isothermic SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Isothermic SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Isothermic SA
Products information Isothermic SA

BTW identificatienummer (tax): BE08347381591
Ondernemingsnummer: 9269958496
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Insulation works (Thermical & acoustical); Fire protection

Product categorie (product category): Insulation materials Thermical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Isothermic SA
(Get full report from official database of BE for Isothermic SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Isothermic SA
Addition kinds of activities for Isothermic SA

335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment

Werken bij Isothermic SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Isothermic SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Isothermic SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Isothermic SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van Isothermic SA in sociale netwerken
Look for responds of Isothermic SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Isothermic SA. Laat een reactie achter voor Isothermic SA. Isothermic SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Isothermic SA. Leave a respond for Isothermic SA. Isothermic SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Isothermic SA op de google maps. Adres en contacten Isothermic SA
Location of Isothermic SA on the google maps. Address and contacts of Isothermic SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Isothermic SA Isothermic SA: AVIA-PETROLIHM NV | FA. ARPUCO | Sirk | Verstraete T | Torfheide

Other related companies as Isothermic SA: AVIA-PETROLIHM NV | FA. ARPUCO | Sirk | Verstraete T | Torfheide

Isothermic SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Isothermic SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08347381591. Het bedrijf Isothermic SA bevindt zich op het adres: Avenue de Heppignies 34; 6220; Fleurus (Heppignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insulation materials Thermical. Lijst met producten zijn Insulation works (Thermical & acoustical); Fire protection.
De hoofdactiviteit van Isothermic SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Isothermic SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Isothermic SA, openstaande posities, locatie van Isothermic SA op de kaart.

Isothermic SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Isothermic SA, company assigned to the tax number BE08347381591. The company Isothermic SA is located at the address: Avenue de Heppignies 34; 6220; Fleurus (Heppignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insulation materials Thermical. List of products are Insulation works (Thermical & acoustical); Fire protection.
The main activity of Isothermic SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Isothermic SA is not available. You also can look at reviews of Isothermic SA, open positions, location of Isothermic SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Isothermic SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Isothermic SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Isothermic SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Isothermic SA, employees, financial statistics.