Agapes (Aux)

Contactgegevens Agapes (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agapes (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Agapes (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Helmet 114; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 88 16 (+32-02 245 88 16) 02 245 88 16 (+32-02 245 88 16)

Fax (fax): 02 245 88 16 (+32-02 245 88 16) 02 245 88 16 (+32-02 245 88 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agapes (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agapes (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agapes (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agapes (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agapes (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agapes (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agapes (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agapes (Aux)
Products information Agapes (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE04723266601
Ondernemingsnummer: 1476531982
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Pizzas

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agapes (Aux)
(Get full report from official database of BE for Agapes (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Agapes (Aux)
Addition kinds of activities for Agapes (Aux)

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
33120500. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec

Werken bij Agapes (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agapes (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agapes (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agapes (Aux). Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

 • Stikster/stikker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

 • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

 • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

 • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van Agapes (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Agapes (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agapes (Aux). Laat een reactie achter voor Agapes (Aux). Agapes (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agapes (Aux). Leave a respond for Agapes (Aux). Agapes (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agapes (Aux) op de google maps. Adres en contacten Agapes (Aux)
Location of Agapes (Aux) on the google maps. Address and contacts of Agapes (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Agapes (Aux) Agapes (Aux): GENERAL TOOLS NV | K.F.C. KUURNE SPORT | Toussaint S | ERIK LAMBRECHTS | TRAIN TOURISTIQUE

Other related companies as Agapes (Aux): GENERAL TOOLS NV | K.F.C. KUURNE SPORT | Toussaint S | ERIK LAMBRECHTS | TRAIN TOURISTIQUE

Agapes (Aux) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agapes (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723266601. Het bedrijf Agapes (Aux) bevindt zich op het adres: Chaussée de Helmet 114; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Pizzas.
De hoofdactiviteit van Agapes (Aux) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agapes (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agapes (Aux), openstaande posities, locatie van Agapes (Aux) op de kaart.

Agapes (Aux) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agapes (Aux), company assigned to the tax number BE04723266601. The company Agapes (Aux) is located at the address: Chaussée de Helmet 114; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Pizzas.
The main activity of Agapes (Aux) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agapes (Aux) is not available. You also can look at reviews of Agapes (Aux), open positions, location of Agapes (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agapes (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agapes (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agapes (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agapes (Aux), employees, financial statistics.