AGADIR

Contactgegevens AGADIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGADIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGADIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SABLI?RES 7; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71393102 (+32-71393102) 71393102 (+32-71393102)

Fax (fax): +32 (55) 782-63-95 +32 (55) 782-63-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGADIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGADIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGADIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGADIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGADIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGADIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGADIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGADIR
Products information AGADIR

BTW identificatienummer (tax): BE07406951904
Ondernemingsnummer: 2036560058
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Marocaine.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGADIR
(Get full report from official database of BE for AGADIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGADIR
Addition kinds of activities for AGADIR

0111. Tarwe | Wheat
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
32920701. Vloertegel, asfalt | Floor tile, asphalt
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
51490401. Macaroni | Macaroni
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)

Werken bij AGADIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGADIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGADIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGADIR. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: YES! TALENTS

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

 • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Vaste Job

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

 • JAVA Developer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

 • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van AGADIR in sociale netwerken
Look for responds of AGADIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGADIR. Laat een reactie achter voor AGADIR. AGADIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGADIR. Leave a respond for AGADIR. AGADIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGADIR op de google maps. Adres en contacten AGADIR
Location of AGADIR on the google maps. Address and contacts of AGADIR

Andere gerelateerde bedrijven als come AGADIR AGADIR: BULE | P. DE COSTER | LUC TAVEIRNE | GEORGES FARNIR | HILDE VANOSMAEL

Other related companies as AGADIR: BULE | P. DE COSTER | LUC TAVEIRNE | GEORGES FARNIR | HILDE VANOSMAEL

AGADIR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGADIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07406951904. Het bedrijf AGADIR bevindt zich op het adres: RUE DES SABLI?RES 7; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Marocaine..
De hoofdactiviteit van AGADIR is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGADIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGADIR, openstaande posities, locatie van AGADIR op de kaart.

AGADIR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGADIR, company assigned to the tax number BE07406951904. The company AGADIR is located at the address: RUE DES SABLI?RES 7; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Marocaine..
The main activity of AGADIR is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGADIR is not available. You also can look at reviews of AGADIR, open positions, location of AGADIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGADIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGADIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGADIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGADIR, employees, financial statistics.