AFSPANNING DE VALK

Contactgegevens AFSPANNING DE VALK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFSPANNING DE VALK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFSPANNING DE VALK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF REUSENSLEI 2; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33662636 (+32-33662636) 33662636 (+32-33662636)

Fax (fax): +32 (9) 415-18-53 +32 (9) 415-18-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFSPANNING DE VALK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFSPANNING DE VALK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFSPANNING DE VALK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFSPANNING DE VALK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFSPANNING DE VALK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFSPANNING DE VALK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFSPANNING DE VALK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFSPANNING DE VALK
Products information AFSPANNING DE VALK

BTW identificatienummer (tax): BE03844909667
Ondernemingsnummer: 8809356689
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFSPANNING DE VALK
(Get full report from official database of BE for AFSPANNING DE VALK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFSPANNING DE VALK
Addition kinds of activities for AFSPANNING DE VALK

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij AFSPANNING DE VALK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFSPANNING DE VALK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFSPANNING DE VALK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFSPANNING DE VALK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Mechanieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

 • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

 • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

 • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

  Regio: 'S GRAVENWEZEL

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van AFSPANNING DE VALK in sociale netwerken
Look for responds of AFSPANNING DE VALK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFSPANNING DE VALK. Laat een reactie achter voor AFSPANNING DE VALK. AFSPANNING DE VALK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFSPANNING DE VALK. Leave a respond for AFSPANNING DE VALK. AFSPANNING DE VALK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFSPANNING DE VALK op de google maps. Adres en contacten AFSPANNING DE VALK
Location of AFSPANNING DE VALK on the google maps. Address and contacts of AFSPANNING DE VALK

Andere gerelateerde bedrijven als come AFSPANNING DE VALK AFSPANNING DE VALK: Vieux Montagne | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | JACOBS W | FRANK DE NAUW | GUY VAN HULLE

Other related companies as AFSPANNING DE VALK: Vieux Montagne | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | JACOBS W | FRANK DE NAUW | GUY VAN HULLE

AFSPANNING DE VALK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFSPANNING DE VALK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844909667. Het bedrijf AFSPANNING DE VALK bevindt zich op het adres: JOZEF REUSENSLEI 2; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van AFSPANNING DE VALK is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFSPANNING DE VALK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFSPANNING DE VALK, openstaande posities, locatie van AFSPANNING DE VALK op de kaart.

AFSPANNING DE VALK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFSPANNING DE VALK, company assigned to the tax number BE03844909667. The company AFSPANNING DE VALK is located at the address: JOZEF REUSENSLEI 2; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of AFSPANNING DE VALK is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AFSPANNING DE VALK is not available. You also can look at reviews of AFSPANNING DE VALK, open positions, location of AFSPANNING DE VALK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFSPANNING DE VALK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFSPANNING DE VALK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFSPANNING DE VALK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFSPANNING DE VALK, employees, financial statistics.