RESIDENCE CHRISTALAIN

Contactgegevens RESIDENCE CHRISTALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE CHRISTALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE CHRISTALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Démineurs 2; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 422 07 11 (+32-02 422 07 11) 02 422 07 11 (+32-02 422 07 11)

Fax (fax): 02 422 07 07 (+32-02 422 07 07) 02 422 07 07 (+32-02 422 07 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE CHRISTALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE CHRISTALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE CHRISTALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE CHRISTALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE CHRISTALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE CHRISTALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE CHRISTALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE CHRISTALAIN
Products information RESIDENCE CHRISTALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02218383789
Ondernemingsnummer: 2733367919
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in RESIDENCE CHRISTALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE CHRISTALAIN
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE CHRISTALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE CHRISTALAIN
Addition kinds of activities for RESIDENCE CHRISTALAIN

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
22119910. Cottonades | Cottonades
22580100. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij RESIDENCE CHRISTALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE CHRISTALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE CHRISTALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE CHRISTALAIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

 • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

 • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

 • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

 • Jobstudent (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

 • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

 • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

  Type: Vaste Job

  Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

 • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FUNDAMENT R&S

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE CHRISTALAIN in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE CHRISTALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE CHRISTALAIN. Laat een reactie achter voor RESIDENCE CHRISTALAIN. RESIDENCE CHRISTALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE CHRISTALAIN. Leave a respond for RESIDENCE CHRISTALAIN. RESIDENCE CHRISTALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE CHRISTALAIN op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE CHRISTALAIN
Location of RESIDENCE CHRISTALAIN on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE CHRISTALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE CHRISTALAIN RESIDENCE CHRISTALAIN: Furnitans Belgium NV | Sessibon | FRANCIS BOVY | STEPHAN HAUGLUSTAINE | Smeulders Jacques Jean Louis

Other related companies as RESIDENCE CHRISTALAIN: Furnitans Belgium NV | Sessibon | FRANCIS BOVY | STEPHAN HAUGLUSTAINE | Smeulders Jacques Jean Louis

RESIDENCE CHRISTALAIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE CHRISTALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02218383789. Het bedrijf RESIDENCE CHRISTALAIN bevindt zich op het adres: Avenue des Démineurs 2; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RESIDENCE CHRISTALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE CHRISTALAIN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE CHRISTALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE CHRISTALAIN, openstaande posities, locatie van RESIDENCE CHRISTALAIN op de kaart.

RESIDENCE CHRISTALAIN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE CHRISTALAIN, company assigned to the tax number BE02218383789. The company RESIDENCE CHRISTALAIN is located at the address: Avenue des Démineurs 2; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in RESIDENCE CHRISTALAIN were not found.
The main activity of RESIDENCE CHRISTALAIN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE CHRISTALAIN is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE CHRISTALAIN, open positions, location of RESIDENCE CHRISTALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE CHRISTALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE CHRISTALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE CHRISTALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE CHRISTALAIN, employees, financial statistics.