St-Jozef Rust en verzorgingshuis

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • St-Jozef Rust en verzorgingshuis
Private companiesSocial Services • St-Jozef Rust en verzorgingshuis

Contactgegevens St-Jozef Rust en verzorgingshuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Jozef Rust en verzorgingshuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Jozef Rust en verzorgingshuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenaarsstraat 34; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 265 81 20 (+32-09 265 81 20) 09 265 81 20 (+32-09 265 81 20)

Fax (fax): +32 (84) 787-85-79 +32 (84) 787-85-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Jozef Rust en verzorgingshuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Jozef Rust en verzorgingshuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Jozef Rust en verzorgingshuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Jozef Rust en verzorgingshuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Jozef Rust en verzorgingshuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Jozef Rust en verzorgingshuis
Products information St-Jozef Rust en verzorgingshuis

BTW identificatienummer (tax): BE04333251953
Ondernemingsnummer: 6803802490
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in St-Jozef Rust en verzorgingshuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Jozef Rust en verzorgingshuis
(Get full report from official database of BE for St-Jozef Rust en verzorgingshuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Jozef Rust en verzorgingshuis
Addition kinds of activities for St-Jozef Rust en verzorgingshuis

239300. Textielzakken | Textile bags
421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty

Werken bij St-Jozef Rust en verzorgingshuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Jozef Rust en verzorgingshuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Looking for open vacancies in other companies

 • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • POETSHULP GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

 • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

 • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

 • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

  Regio: LANDEGEM

  Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

 • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

 • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DESCROES

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van St-Jozef Rust en verzorgingshuis in sociale netwerken
Look for responds of St-Jozef Rust en verzorgingshuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Laat een reactie achter voor St-Jozef Rust en verzorgingshuis. St-Jozef Rust en verzorgingshuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Jozef Rust en verzorgingshuis. Leave a respond for St-Jozef Rust en verzorgingshuis. St-Jozef Rust en verzorgingshuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Jozef Rust en verzorgingshuis op de google maps. Adres en contacten St-Jozef Rust en verzorgingshuis
Location of St-Jozef Rust en verzorgingshuis on the google maps. Address and contacts of St-Jozef Rust en verzorgingshuis

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Jozef Rust en verzorgingshuis St-Jozef Rust en verzorgingshuis: CERCLE EQUESTRE POTALLES | BEAUTY SHOP | Josatec BVBA | VITRERIE GOFFIN | DEWULF HEDWIG

Other related companies as St-Jozef Rust en verzorgingshuis: CERCLE EQUESTRE POTALLES | BEAUTY SHOP | Josatec BVBA | VITRERIE GOFFIN | DEWULF HEDWIG

St-Jozef Rust en verzorgingshuis is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Jozef Rust en verzorgingshuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333251953. Het bedrijf St-Jozef Rust en verzorgingshuis bevindt zich op het adres: Molenaarsstraat 34; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in St-Jozef Rust en verzorgingshuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Jozef Rust en verzorgingshuis is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Jozef Rust en verzorgingshuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Jozef Rust en verzorgingshuis, openstaande posities, locatie van St-Jozef Rust en verzorgingshuis op de kaart.

St-Jozef Rust en verzorgingshuis is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Jozef Rust en verzorgingshuis, company assigned to the tax number BE04333251953. The company St-Jozef Rust en verzorgingshuis is located at the address: Molenaarsstraat 34; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in St-Jozef Rust en verzorgingshuis were not found.
The main activity of St-Jozef Rust en verzorgingshuis is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Jozef Rust en verzorgingshuis is not available. You also can look at reviews of St-Jozef Rust en verzorgingshuis, open positions, location of St-Jozef Rust en verzorgingshuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Jozef Rust en verzorgingshuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Jozef Rust en verzorgingshuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Jozef Rust en verzorgingshuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Jozef Rust en verzorgingshuis, employees, financial statistics.