Seigneurie du Moulin

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Seigneurie du Moulin
Private companiesAgricultural Services • Seigneurie du Moulin

Contactgegevens Seigneurie du Moulin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seigneurie du Moulin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seigneurie du Moulin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Au Moulin 1; 5550; Vresse-sur-Semois (Vresse), België

Telefoon (phone): 061 50 00 20 (+32-061 50 00 20) 061 50 00 20 (+32-061 50 00 20)

Fax (fax): 061 50 09 72 (+32-061 50 09 72) 061 50 09 72 (+32-061 50 09 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seigneurie du Moulin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seigneurie du Moulin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seigneurie du Moulin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seigneurie du Moulin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seigneurie du Moulin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seigneurie du Moulin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seigneurie du Moulin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seigneurie du Moulin
Products information Seigneurie du Moulin

BTW identificatienummer (tax): BE09878051757
Ondernemingsnummer: 7984832763
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Seigneurie du Moulin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seigneurie du Moulin
(Get full report from official database of BE for Seigneurie du Moulin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seigneurie du Moulin
Addition kinds of activities for Seigneurie du Moulin

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
22111113. Zeil doek | Sail cloth
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers

Werken bij Seigneurie du Moulin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seigneurie du Moulin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seigneurie du Moulin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seigneurie du Moulin. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

 • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

 • voicepickers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

 • Customer Service Medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

 • Automechanieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Seigneurie du Moulin in sociale netwerken
Look for responds of Seigneurie du Moulin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seigneurie du Moulin. Laat een reactie achter voor Seigneurie du Moulin. Seigneurie du Moulin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seigneurie du Moulin. Leave a respond for Seigneurie du Moulin. Seigneurie du Moulin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seigneurie du Moulin op de google maps. Adres en contacten Seigneurie du Moulin
Location of Seigneurie du Moulin on the google maps. Address and contacts of Seigneurie du Moulin

Andere gerelateerde bedrijven als come Seigneurie du Moulin Seigneurie du Moulin: MICHEL MOULART | Rachel | B.S.G.O. 'T MOLENTJE | Papalia Benedetto | TAUWMILIEU

Other related companies as Seigneurie du Moulin: MICHEL MOULART | Rachel | B.S.G.O. 'T MOLENTJE | Papalia Benedetto | TAUWMILIEU

Seigneurie du Moulin is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seigneurie du Moulin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09878051757. Het bedrijf Seigneurie du Moulin bevindt zich op het adres: Au Moulin 1; 5550; Vresse-sur-Semois (Vresse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seigneurie du Moulin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seigneurie du Moulin is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seigneurie du Moulin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seigneurie du Moulin, openstaande posities, locatie van Seigneurie du Moulin op de kaart.

Seigneurie du Moulin is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seigneurie du Moulin, company assigned to the tax number BE09878051757. The company Seigneurie du Moulin is located at the address: Au Moulin 1; 5550; Vresse-sur-Semois (Vresse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in Seigneurie du Moulin were not found.
The main activity of Seigneurie du Moulin is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Seigneurie du Moulin is not available. You also can look at reviews of Seigneurie du Moulin, open positions, location of Seigneurie du Moulin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seigneurie du Moulin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seigneurie du Moulin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seigneurie du Moulin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seigneurie du Moulin, employees, financial statistics.