Seigneurie de l'Europe

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Seigneurie de l'Europe
Private companiesMiscellaneous Retail • Seigneurie de l'Europe

Contactgegevens Seigneurie de l'Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seigneurie de l'Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seigneurie de l'Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 21 55 34 (+32-069 21 55 34) 069 21 55 34 (+32-069 21 55 34)

Fax (fax): +32 (11) 991-46-90 +32 (11) 991-46-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seigneurie de l'Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seigneurie de l'Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seigneurie de l'Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seigneurie de l'Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seigneurie de l'Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seigneurie de l'Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seigneurie de l'Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seigneurie de l'Europe
Products information Seigneurie de l'Europe

BTW identificatienummer (tax): BE08920318603
Ondernemingsnummer: 2027221679
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Seigneurie de l'Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seigneurie de l'Europe
(Get full report from official database of BE for Seigneurie de l'Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seigneurie de l'Europe
Addition kinds of activities for Seigneurie de l'Europe

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians
94310403. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, provincie overheid | Administration of public health programs, county government

Werken bij Seigneurie de l'Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seigneurie de l'Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seigneurie de l'Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seigneurie de l'Europe. Looking for open vacancies in other companies

 • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

 • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

 • Industriële elektricien (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

 • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

 • Procesoperator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

 • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: RD TECHNIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

 • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Rachel Coekaerts

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

 • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

 • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: TRES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

 • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Seigneurie de l'Europe in sociale netwerken
Look for responds of Seigneurie de l'Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seigneurie de l'Europe. Laat een reactie achter voor Seigneurie de l'Europe. Seigneurie de l'Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seigneurie de l'Europe. Leave a respond for Seigneurie de l'Europe. Seigneurie de l'Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seigneurie de l'Europe op de google maps. Adres en contacten Seigneurie de l'Europe
Location of Seigneurie de l'Europe on the google maps. Address and contacts of Seigneurie de l'Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Seigneurie de l'Europe Seigneurie de l'Europe: LE BATELEUR | JEAN-PIERRE LAMBIN | PIANOATELIER BOULANGER | GITE FERME DU MONTY | Mativa Classic

Other related companies as Seigneurie de l'Europe: LE BATELEUR | JEAN-PIERRE LAMBIN | PIANOATELIER BOULANGER | GITE FERME DU MONTY | Mativa Classic

Seigneurie de l'Europe is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seigneurie de l'Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920318603. Het bedrijf Seigneurie de l'Europe bevindt zich op het adres: Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seigneurie de l'Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seigneurie de l'Europe is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seigneurie de l'Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seigneurie de l'Europe, openstaande posities, locatie van Seigneurie de l'Europe op de kaart.

Seigneurie de l'Europe is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seigneurie de l'Europe, company assigned to the tax number BE08920318603. The company Seigneurie de l'Europe is located at the address: Boulevard Léopold 110; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Seigneurie de l'Europe were not found.
The main activity of Seigneurie de l'Europe is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seigneurie de l'Europe is not available. You also can look at reviews of Seigneurie de l'Europe, open positions, location of Seigneurie de l'Europe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seigneurie de l'Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seigneurie de l'Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seigneurie de l'Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seigneurie de l'Europe, employees, financial statistics.