Royal (Le)

Contactgegevens Royal (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Royal (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Royal (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 115; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 54 44 10 (+32-071 54 44 10) 071 54 44 10 (+32-071 54 44 10)

Fax (fax): +32 (3) 544-80-31 +32 (3) 544-80-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Royal (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Royal (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Royal (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Royal (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Royal (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Royal (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Royal (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Royal (Le)
Products information Royal (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE03791076660
Ondernemingsnummer: 4778472900
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Royal (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Royal (Le)
(Get full report from official database of BE for Royal (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Royal (Le)
Addition kinds of activities for Royal (Le)

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
50130109. Automotive trim | Automotive trim
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij Royal (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Royal (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Royal (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Royal (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • Laborant verpakking (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

 • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

 • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: WZC LICHTENBERG

  Type: Vaste Job

  In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Storemanager regio Kempen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

 • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

 • iStorm - SOA Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

 • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Royal (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Royal (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Royal (Le). Laat een reactie achter voor Royal (Le). Royal (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Royal (Le). Leave a respond for Royal (Le). Royal (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Royal (Le) op de google maps. Adres en contacten Royal (Le)
Location of Royal (Le) on the google maps. Address and contacts of Royal (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Royal (Le) Royal (Le): Carrein | MERTENS A | Enola | ICASA CONSULTING GROEP | ORTHOPEDIE SPRONKEN

Other related companies as Royal (Le): Carrein | MERTENS A | Enola | ICASA CONSULTING GROEP | ORTHOPEDIE SPRONKEN

Royal (Le) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Royal (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791076660. Het bedrijf Royal (Le) bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 115; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Royal (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Royal (Le) is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Royal (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Royal (Le), openstaande posities, locatie van Royal (Le) op de kaart.

Royal (Le) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Royal (Le), company assigned to the tax number BE03791076660. The company Royal (Le) is located at the address: Chaussée de Charleroi 115; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Royal (Le) were not found.
The main activity of Royal (Le) is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Royal (Le) is not available. You also can look at reviews of Royal (Le), open positions, location of Royal (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Royal (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Royal (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Royal (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Royal (Le), employees, financial statistics.