O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart
Private companiesNonclassifiable Establishments • O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

Contactgegevens O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: address, phone, fax, email, website, opening hours

O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Budastraat 30; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 60 39 (+32-056 21 60 39) 056 21 60 39 (+32-056 21 60 39)

Fax (fax): 056 20 42 17 (+32-056 20 42 17) 056 20 42 17 (+32-056 20 42 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart
Products information O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

BTW identificatienummer (tax): BE01839355468
Ondernemingsnummer: 4107757568
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart
(Get full report from official database of BE for O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart)

Aanvulling soorten activiteiten voor O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart
Addition kinds of activities for O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
275903. Promotie printen | Promotional printing
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
811100. Legale diensten | Legal services
32590303. Dakbedekking, klei | Roofing tile, clay
35520305. Afwerking machines, textiel | Finishing machinery, textile
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

 • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

 • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart in sociale netwerken
Look for responds of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart in social networks

Lees alle opmerkingen voor O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Laat een reactie achter voor O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. Leave a respond for O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart. O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart op de google maps. Adres en contacten O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart
Location of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart on the google maps. Address and contacts of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart

Andere gerelateerde bedrijven als come O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: ADMINISTRATION COMMUNALE | VANHAEREN G. | N. FRAN?OIS | Theater Cafe | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart: ADMINISTRATION COMMUNALE | VANHAEREN G. | N. FRAN?OIS | Theater Cafe | ECOLE FOND. COMMUNALE

O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01839355468. Het bedrijf O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart bevindt zich op het adres: Budastraat 30; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, openstaande posities, locatie van O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart op de kaart.

O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, company assigned to the tax number BE01839355468. The company O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is located at the address: Budastraat 30; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart were not found.
The main activity of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart is not available. You also can look at reviews of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, open positions, location of O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O-l-Vrouw van Bijstand-H.Hart, employees, financial statistics.