VANHAEREN G.

Contactgegevens VANHAEREN G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHAEREN G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHAEREN G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTSTRAAT 167; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 478268242 (+32-478268242) 478268242 (+32-478268242)

Fax (fax): +32 (67) 856-40-88 +32 (67) 856-40-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHAEREN G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHAEREN G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHAEREN G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHAEREN G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHAEREN G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHAEREN G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHAEREN G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHAEREN G.
Products information VANHAEREN G.

BTW identificatienummer (tax): BE06778533935
Ondernemingsnummer: 4941345214
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

spiegels,alle beglazing,slijpen & boren,figuurglas,glazen deuren,glas interieur.^^spiegels,slijpen & boren,glazen deuren,figuurglas,glas interieur,alle beglazing.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHAEREN G.
(Get full report from official database of BE for VANHAEREN G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHAEREN G.
Addition kinds of activities for VANHAEREN G.

593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
07520100. Dierenteelt | Animal breeding services
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
51120501. Bestandskaarten | File cards
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes

Werken bij VANHAEREN G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHAEREN G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHAEREN G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHAEREN G.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van VANHAEREN G. in sociale netwerken
Look for responds of VANHAEREN G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHAEREN G.. Laat een reactie achter voor VANHAEREN G.. VANHAEREN G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHAEREN G.. Leave a respond for VANHAEREN G.. VANHAEREN G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHAEREN G. op de google maps. Adres en contacten VANHAEREN G.
Location of VANHAEREN G. on the google maps. Address and contacts of VANHAEREN G.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHAEREN G. VANHAEREN G.: FLBEP | PHILIP DE SMET | POLICE F?D?RALE | Camera Work NV | Paquay G SPRL

Other related companies as VANHAEREN G.: FLBEP | PHILIP DE SMET | POLICE F?D?RALE | Camera Work NV | Paquay G SPRL

VANHAEREN G. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHAEREN G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06778533935. Het bedrijf VANHAEREN G. bevindt zich op het adres: GROOTSTRAAT 167; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk. Lijst met producten zijn spiegels,alle beglazing,slijpen & boren,figuurglas,glazen deuren,glas interieur.^^spiegels,slijpen & boren,glazen deuren,figuurglas,glas interieur,alle beglazing..
De hoofdactiviteit van VANHAEREN G. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHAEREN G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHAEREN G., openstaande posities, locatie van VANHAEREN G. op de kaart.

VANHAEREN G. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHAEREN G., company assigned to the tax number BE06778533935. The company VANHAEREN G. is located at the address: GROOTSTRAAT 167; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaszetten and glaswerk. List of products are spiegels,alle beglazing,slijpen & boren,figuurglas,glazen deuren,glas interieur.^^spiegels,slijpen & boren,glazen deuren,figuurglas,glas interieur,alle beglazing..
The main activity of VANHAEREN G. is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHAEREN G. is not available. You also can look at reviews of VANHAEREN G., open positions, location of VANHAEREN G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHAEREN G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHAEREN G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHAEREN G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHAEREN G., employees, financial statistics.