Seniorie du Sart Tilman

Contactgegevens Seniorie du Sart Tilman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie du Sart Tilman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie du Sart Tilman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Condroz 406; 4031; Liège 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 367 45 55 (+32-04 367 45 55) 04 367 45 55 (+32-04 367 45 55)

Fax (fax): 04 366 15 47 (+32-04 366 15 47) 04 366 15 47 (+32-04 366 15 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie du Sart Tilman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie du Sart Tilman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie du Sart Tilman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie du Sart Tilman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie du Sart Tilman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie du Sart Tilman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie du Sart Tilman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie du Sart Tilman
Products information Seniorie du Sart Tilman

BTW identificatienummer (tax): BE02292266845
Ondernemingsnummer: 9000244140
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Seniorie du Sart Tilman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie du Sart Tilman
(Get full report from official database of BE for Seniorie du Sart Tilman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie du Sart Tilman
Addition kinds of activities for Seniorie du Sart Tilman

554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
14590200. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
48220204. Telegramdiensten | Telegram services

Werken bij Seniorie du Sart Tilman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie du Sart Tilman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie du Sart Tilman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie du Sart Tilman. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

 • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

 • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

 • Productiemedewerker (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

 • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

 • hoofd laborant (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

  Type: Vaste Job

  - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

 • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

  Type: Vaste Job

  Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Seniorie du Sart Tilman in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie du Sart Tilman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie du Sart Tilman. Laat een reactie achter voor Seniorie du Sart Tilman. Seniorie du Sart Tilman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie du Sart Tilman. Leave a respond for Seniorie du Sart Tilman. Seniorie du Sart Tilman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie du Sart Tilman op de google maps. Adres en contacten Seniorie du Sart Tilman
Location of Seniorie du Sart Tilman on the google maps. Address and contacts of Seniorie du Sart Tilman

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie du Sart Tilman Seniorie du Sart Tilman: LUIGI DAL BO | BEENHOUWERIJ VLAEMINCK | Cassart Ets | Tony Wasserij B.V.B.A. | CAROLINE DECLERCQ

Other related companies as Seniorie du Sart Tilman: LUIGI DAL BO | BEENHOUWERIJ VLAEMINCK | Cassart Ets | Tony Wasserij B.V.B.A. | CAROLINE DECLERCQ

Seniorie du Sart Tilman is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie du Sart Tilman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02292266845. Het bedrijf Seniorie du Sart Tilman bevindt zich op het adres: Route du Condroz 406; 4031; Liège 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie du Sart Tilman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie du Sart Tilman is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie du Sart Tilman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie du Sart Tilman, openstaande posities, locatie van Seniorie du Sart Tilman op de kaart.

Seniorie du Sart Tilman is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie du Sart Tilman, company assigned to the tax number BE02292266845. The company Seniorie du Sart Tilman is located at the address: Route du Condroz 406; 4031; Liège 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie du Sart Tilman were not found.
The main activity of Seniorie du Sart Tilman is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie du Sart Tilman is not available. You also can look at reviews of Seniorie du Sart Tilman, open positions, location of Seniorie du Sart Tilman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie du Sart Tilman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie du Sart Tilman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie du Sart Tilman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie du Sart Tilman, employees, financial statistics.