Seniorie de Creppe (La)

Contactgegevens Seniorie de Creppe (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de Creppe (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de Creppe (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Docteur Pierre Gaspar 1; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 14 39 (+32-087 77 14 39) 087 77 14 39 (+32-087 77 14 39)

Fax (fax): 087 77 14 39 (+32-087 77 14 39) 087 77 14 39 (+32-087 77 14 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de Creppe (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de Creppe (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de Creppe (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de Creppe (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de Creppe (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de Creppe (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de Creppe (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de Creppe (La)
Products information Seniorie de Creppe (La)

BTW identificatienummer (tax): BE08405059814
Ondernemingsnummer: 2017333984
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Seniorie de Creppe (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de Creppe (La)
(Get full report from official database of BE for Seniorie de Creppe (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de Creppe (La)
Addition kinds of activities for Seniorie de Creppe (La)

23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties

Werken bij Seniorie de Creppe (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de Creppe (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de Creppe (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de Creppe (La). Looking for open vacancies in other companies

 • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Vervanging brugpensioen

  vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

 • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

 • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

 • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

 • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

 • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

 • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

 • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MARCON GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

 • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

  Type: Zelfstandige activiteit

  CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

 • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Seniorie de Creppe (La) in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de Creppe (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de Creppe (La). Laat een reactie achter voor Seniorie de Creppe (La). Seniorie de Creppe (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de Creppe (La). Leave a respond for Seniorie de Creppe (La). Seniorie de Creppe (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de Creppe (La) op de google maps. Adres en contacten Seniorie de Creppe (La)
Location of Seniorie de Creppe (La) on the google maps. Address and contacts of Seniorie de Creppe (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de Creppe (La) Seniorie de Creppe (La): GROEP ARGENTA | De Pauw Pet Products NV | HENRI SCHUERWEGEN | DOMINIQUE BOMBOIRE | JEAN GREGOOR

Other related companies as Seniorie de Creppe (La): GROEP ARGENTA | De Pauw Pet Products NV | HENRI SCHUERWEGEN | DOMINIQUE BOMBOIRE | JEAN GREGOOR

Seniorie de Creppe (La) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de Creppe (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08405059814. Het bedrijf Seniorie de Creppe (La) bevindt zich op het adres: Avenue Docteur Pierre Gaspar 1; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie de Creppe (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie de Creppe (La) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de Creppe (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de Creppe (La), openstaande posities, locatie van Seniorie de Creppe (La) op de kaart.

Seniorie de Creppe (La) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de Creppe (La), company assigned to the tax number BE08405059814. The company Seniorie de Creppe (La) is located at the address: Avenue Docteur Pierre Gaspar 1; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie de Creppe (La) were not found.
The main activity of Seniorie de Creppe (La) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de Creppe (La) is not available. You also can look at reviews of Seniorie de Creppe (La), open positions, location of Seniorie de Creppe (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de Creppe (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de Creppe (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de Creppe (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de Creppe (La), employees, financial statistics.