Seniorie de Balmoral (La)

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Seniorie de Balmoral (La)
Private companiesMiscellaneous Retail • Seniorie de Balmoral (La)

Contactgegevens Seniorie de Balmoral (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de Balmoral (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de Balmoral (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert 6; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 29 34 (+32-087 77 29 34) 087 77 29 34 (+32-087 77 29 34)

Fax (fax): +32 (82) 594-88-13 +32 (82) 594-88-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de Balmoral (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de Balmoral (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de Balmoral (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de Balmoral (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de Balmoral (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de Balmoral (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de Balmoral (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de Balmoral (La)
Products information Seniorie de Balmoral (La)

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Seniorie de Balmoral (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de Balmoral (La)
(Get full report from official database of BE for Seniorie de Balmoral (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de Balmoral (La)
Addition kinds of activities for Seniorie de Balmoral (La)

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
239503. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
34420300. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Seniorie de Balmoral (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de Balmoral (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de Balmoral (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de Balmoral (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Keukenplaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

 • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

 • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

 • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

 • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

  Type: Flexijob

  opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Seniorie de Balmoral (La) in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de Balmoral (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de Balmoral (La). Laat een reactie achter voor Seniorie de Balmoral (La). Seniorie de Balmoral (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de Balmoral (La). Leave a respond for Seniorie de Balmoral (La). Seniorie de Balmoral (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de Balmoral (La) op de google maps. Adres en contacten Seniorie de Balmoral (La)
Location of Seniorie de Balmoral (La) on the google maps. Address and contacts of Seniorie de Balmoral (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de Balmoral (La) Seniorie de Balmoral (La): MAINTENANCE & MULTISERVICES DE MEESTER SA | Adackmo cvoha | MINNEWATER | CD/De Tand | Vanfel Exclusif

Other related companies as Seniorie de Balmoral (La): MAINTENANCE & MULTISERVICES DE MEESTER SA | Adackmo cvoha | MINNEWATER | CD/De Tand | Vanfel Exclusif

Seniorie de Balmoral (La) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de Balmoral (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf Seniorie de Balmoral (La) bevindt zich op het adres: Avenue Albert 6; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie de Balmoral (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie de Balmoral (La) is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de Balmoral (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de Balmoral (La), openstaande posities, locatie van Seniorie de Balmoral (La) op de kaart.

Seniorie de Balmoral (La) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de Balmoral (La), company assigned to the tax number BE04237670898. The company Seniorie de Balmoral (La) is located at the address: Avenue Albert 6; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie de Balmoral (La) were not found.
The main activity of Seniorie de Balmoral (La) is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de Balmoral (La) is not available. You also can look at reviews of Seniorie de Balmoral (La), open positions, location of Seniorie de Balmoral (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de Balmoral (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de Balmoral (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de Balmoral (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de Balmoral (La), employees, financial statistics.