Seniorie "Ten Clercken"

Contactgegevens Seniorie "Ten Clercken": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie "Ten Clercken": address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie "Ten Clercken"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Dijkstraat 98; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 10 13 (+32-03 232 10 13) 03 232 10 13 (+32-03 232 10 13)

Fax (fax): 03 232 01 39 (+32-03 232 01 39) 03 232 01 39 (+32-03 232 01 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie "Ten Clercken": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie "Ten Clercken""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie "Ten Clercken""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie "Ten Clercken", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie "Ten Clercken". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie "Ten Clercken", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie "Ten Clercken". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie "Ten Clercken"
Products information Seniorie "Ten Clercken"

BTW identificatienummer (tax): BE08965087890
Ondernemingsnummer: 8869232177
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Seniorie "Ten Clercken" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie "Ten Clercken"
(Get full report from official database of BE for Seniorie "Ten Clercken")

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie "Ten Clercken"
Addition kinds of activities for Seniorie "Ten Clercken"

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij Seniorie "Ten Clercken": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie "Ten Clercken": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie "Ten Clercken". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie "Ten Clercken". Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

 • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

 • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

 • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

 • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

 • Freelance recruiter (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

 • Bewakingsagent (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Seniorie "Ten Clercken" in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie "Ten Clercken" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie "Ten Clercken". Laat een reactie achter voor Seniorie "Ten Clercken". Seniorie "Ten Clercken" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie "Ten Clercken". Leave a respond for Seniorie "Ten Clercken". Seniorie "Ten Clercken" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie "Ten Clercken" op de google maps. Adres en contacten Seniorie "Ten Clercken"
Location of Seniorie "Ten Clercken" on the google maps. Address and contacts of Seniorie "Ten Clercken"

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie "Ten Clercken" Seniorie "Ten Clercken": MONIQUE BAUMANN | GROENEVELD | PLY-SEAL | IOLAINE NUYTS | J. GELEYNS

Other related companies as Seniorie "Ten Clercken": MONIQUE BAUMANN | GROENEVELD | PLY-SEAL | IOLAINE NUYTS | J. GELEYNS

Seniorie "Ten Clercken" is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie "Ten Clercken", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965087890. Het bedrijf Seniorie "Ten Clercken" bevindt zich op het adres: Lange Dijkstraat 98; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie "Ten Clercken" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie "Ten Clercken" is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie "Ten Clercken" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie "Ten Clercken", openstaande posities, locatie van Seniorie "Ten Clercken" op de kaart.

Seniorie "Ten Clercken" is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie "Ten Clercken", company assigned to the tax number BE08965087890. The company Seniorie "Ten Clercken" is located at the address: Lange Dijkstraat 98; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie "Ten Clercken" were not found.
The main activity of Seniorie "Ten Clercken" is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie "Ten Clercken" is not available. You also can look at reviews of Seniorie "Ten Clercken", open positions, location of Seniorie "Ten Clercken" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie "Ten Clercken", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie "Ten Clercken", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie "Ten Clercken", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie "Ten Clercken", employees, financial statistics.