Seniorie "Ma Maison"

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Seniorie "Ma Maison"
Private companiesMembership Organizations • Seniorie "Ma Maison"

Contactgegevens Seniorie "Ma Maison": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie "Ma Maison": address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie "Ma Maison"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Léger 51; 7711; Mouscron (Dottignies), België

Telefoon (phone): 056 48 56 11 (+32-056 48 56 11) 056 48 56 11 (+32-056 48 56 11)

Fax (fax): 056 48 56 11; 056 48 70 16^^056 48 70 16 (+32-056 48 56 11; 056 48 70 16^^056 48 70 16) 056 48 56 11; 056 48 70 16^^056 48 70 16 (+32-056 48 56 11; 056 48 70 16^^056 48 70 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie "Ma Maison": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie "Ma Maison""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie "Ma Maison""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie "Ma Maison", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie "Ma Maison". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie "Ma Maison", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie "Ma Maison". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie "Ma Maison"
Products information Seniorie "Ma Maison"

BTW identificatienummer (tax): BE07044128417
Ondernemingsnummer: 7930450439
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Seniorie "Ma Maison" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie "Ma Maison"
(Get full report from official database of BE for Seniorie "Ma Maison")

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie "Ma Maison"
Addition kinds of activities for Seniorie "Ma Maison"

20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
22119920. Romaines | Romaines
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
58120315. Snackwinkel | Snack shop
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators

Werken bij Seniorie "Ma Maison": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie "Ma Maison": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie "Ma Maison". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie "Ma Maison". Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

 • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Adecco Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • Customer operations agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

 • Keukenhulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Warehouse Supervisor (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VMC-SELECT

  Type: Vaste Job

  Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

 • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van Seniorie "Ma Maison" in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie "Ma Maison" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie "Ma Maison". Laat een reactie achter voor Seniorie "Ma Maison". Seniorie "Ma Maison" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie "Ma Maison". Leave a respond for Seniorie "Ma Maison". Seniorie "Ma Maison" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie "Ma Maison" op de google maps. Adres en contacten Seniorie "Ma Maison"
Location of Seniorie "Ma Maison" on the google maps. Address and contacts of Seniorie "Ma Maison"

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie "Ma Maison" Seniorie "Ma Maison": Piccot D | Pot M | VAN HUFFEL ETS | Bon Coin (Au) | Zilverberk (De)

Other related companies as Seniorie "Ma Maison": Piccot D | Pot M | VAN HUFFEL ETS | Bon Coin (Au) | Zilverberk (De)

Seniorie "Ma Maison" is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie "Ma Maison", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07044128417. Het bedrijf Seniorie "Ma Maison" bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Léger 51; 7711; Mouscron (Dottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie "Ma Maison" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie "Ma Maison" is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie "Ma Maison" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie "Ma Maison", openstaande posities, locatie van Seniorie "Ma Maison" op de kaart.

Seniorie "Ma Maison" is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie "Ma Maison", company assigned to the tax number BE07044128417. The company Seniorie "Ma Maison" is located at the address: Rue de Saint-Léger 51; 7711; Mouscron (Dottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie "Ma Maison" were not found.
The main activity of Seniorie "Ma Maison" is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie "Ma Maison" is not available. You also can look at reviews of Seniorie "Ma Maison", open positions, location of Seniorie "Ma Maison" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie "Ma Maison", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie "Ma Maison", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie "Ma Maison", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie "Ma Maison", employees, financial statistics.