Seniorenzorg St-Vincentius

Contactgegevens Seniorenzorg St-Vincentius: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorenzorg St-Vincentius: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorenzorg St-Vincentius

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Izegemsestraat 14; 8860; Lendelede, België

Telefoon (phone): 051 30 13 28; 051 30 20 49 (+32-051 30 13 28; 051 30 20 49) 051 30 13 28; 051 30 20 49 (+32-051 30 13 28; 051 30 20 49)

Fax (fax): 051 30 20 49 (+32-051 30 20 49) 051 30 20 49 (+32-051 30 20 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorenzorg St-Vincentius: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorenzorg St-Vincentius"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorenzorg St-Vincentius"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorenzorg St-Vincentius, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorenzorg St-Vincentius. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorenzorg St-Vincentius, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorenzorg St-Vincentius. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorenzorg St-Vincentius
Products information Seniorenzorg St-Vincentius

BTW identificatienummer (tax): BE05141296386
Ondernemingsnummer: 1369415283
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Seniorenzorg St-Vincentius zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorenzorg St-Vincentius
(Get full report from official database of BE for Seniorenzorg St-Vincentius)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorenzorg St-Vincentius
Addition kinds of activities for Seniorenzorg St-Vincentius

267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
27520201. Reclameplaten, gelithografeerd | Advertising posters, lithographed
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service

Werken bij Seniorenzorg St-Vincentius: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorenzorg St-Vincentius: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorenzorg St-Vincentius. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorenzorg St-Vincentius. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

 • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

 • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

 • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Media 24

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

 • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van Seniorenzorg St-Vincentius in sociale netwerken
Look for responds of Seniorenzorg St-Vincentius in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorenzorg St-Vincentius. Laat een reactie achter voor Seniorenzorg St-Vincentius. Seniorenzorg St-Vincentius bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorenzorg St-Vincentius. Leave a respond for Seniorenzorg St-Vincentius. Seniorenzorg St-Vincentius on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorenzorg St-Vincentius op de google maps. Adres en contacten Seniorenzorg St-Vincentius
Location of Seniorenzorg St-Vincentius on the google maps. Address and contacts of Seniorenzorg St-Vincentius

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorenzorg St-Vincentius Seniorenzorg St-Vincentius: FLDISTRI-LOG NV | CASA | Pagotto | GEORAD TECHNOLOGY NV | LICO

Other related companies as Seniorenzorg St-Vincentius: FLDISTRI-LOG NV | CASA | Pagotto | GEORAD TECHNOLOGY NV | LICO

Seniorenzorg St-Vincentius is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorenzorg St-Vincentius, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05141296386. Het bedrijf Seniorenzorg St-Vincentius bevindt zich op het adres: Izegemsestraat 14; 8860; Lendelede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorenzorg St-Vincentius zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorenzorg St-Vincentius is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorenzorg St-Vincentius is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorenzorg St-Vincentius, openstaande posities, locatie van Seniorenzorg St-Vincentius op de kaart.

Seniorenzorg St-Vincentius is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorenzorg St-Vincentius, company assigned to the tax number BE05141296386. The company Seniorenzorg St-Vincentius is located at the address: Izegemsestraat 14; 8860; Lendelede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorenzorg St-Vincentius were not found.
The main activity of Seniorenzorg St-Vincentius is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorenzorg St-Vincentius is not available. You also can look at reviews of Seniorenzorg St-Vincentius, open positions, location of Seniorenzorg St-Vincentius on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorenzorg St-Vincentius, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorenzorg St-Vincentius, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorenzorg St-Vincentius, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorenzorg St-Vincentius, employees, financial statistics.