Seniorenhof NV

Contactgegevens Seniorenhof NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorenhof NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorenhof NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilzersteenweg 306; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 60 55 (+32-012 23 60 55) 012 23 60 55 (+32-012 23 60 55)

Fax (fax): 012 26 02 21 (+32-012 26 02 21) 012 26 02 21 (+32-012 26 02 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorenhof NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorenhof NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorenhof NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorenhof NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorenhof NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorenhof NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorenhof NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorenhof NV
Products information Seniorenhof NV

BTW identificatienummer (tax): BE04182739257
Ondernemingsnummer: 8758270263
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Seniorenhof NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorenhof NV
(Get full report from official database of BE for Seniorenhof NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorenhof NV
Addition kinds of activities for Seniorenhof NV

799101. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
34290206. Veiligheidskabel vergrendeling | Security cable locking system
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
50230201. spreien | Bedspreads

Werken bij Seniorenhof NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorenhof NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorenhof NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorenhof NV. Looking for open vacancies in other companies

 • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

 • Ploegbaas (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

 • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Studentenjob

  Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Technieken Bogaerts

  Type: Vaste Job

  Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

 • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van Seniorenhof NV in sociale netwerken
Look for responds of Seniorenhof NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorenhof NV. Laat een reactie achter voor Seniorenhof NV. Seniorenhof NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorenhof NV. Leave a respond for Seniorenhof NV. Seniorenhof NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorenhof NV op de google maps. Adres en contacten Seniorenhof NV
Location of Seniorenhof NV on the google maps. Address and contacts of Seniorenhof NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorenhof NV Seniorenhof NV: WIM BOSMANS | Lommels Handelshuis NV | DEDEURRWAERDER | ADMINISTRATION COMMUNALE | Tieleman (Den) NV

Other related companies as Seniorenhof NV: WIM BOSMANS | Lommels Handelshuis NV | DEDEURRWAERDER | ADMINISTRATION COMMUNALE | Tieleman (Den) NV

Seniorenhof NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorenhof NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04182739257. Het bedrijf Seniorenhof NV bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 306; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorenhof NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorenhof NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorenhof NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorenhof NV, openstaande posities, locatie van Seniorenhof NV op de kaart.

Seniorenhof NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorenhof NV, company assigned to the tax number BE04182739257. The company Seniorenhof NV is located at the address: Bilzersteenweg 306; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Seniorenhof NV were not found.
The main activity of Seniorenhof NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorenhof NV is not available. You also can look at reviews of Seniorenhof NV, open positions, location of Seniorenhof NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorenhof NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorenhof NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorenhof NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorenhof NV, employees, financial statistics.