WIM BOSMANS

Contactgegevens WIM BOSMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM BOSMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM BOSMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENSTRAAT 29; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23564209 (+32-23564209) 23564209 (+32-23564209)

Fax (fax): +32 (61) 950-44-74 +32 (61) 950-44-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM BOSMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM BOSMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM BOSMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM BOSMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM BOSMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM BOSMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM BOSMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM BOSMANS
Products information WIM BOSMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06762329101
Ondernemingsnummer: 9421844482
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WIM BOSMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM BOSMANS
(Get full report from official database of BE for WIM BOSMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM BOSMANS
Addition kinds of activities for WIM BOSMANS

01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
38290214. Regenmeters | Rain gauges
59440101. Klokken | Clocks
59990401. kijker | Binoculars

Werken bij WIM BOSMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM BOSMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM BOSMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM BOSMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van WIM BOSMANS in sociale netwerken
Look for responds of WIM BOSMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM BOSMANS. Laat een reactie achter voor WIM BOSMANS. WIM BOSMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM BOSMANS. Leave a respond for WIM BOSMANS. WIM BOSMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM BOSMANS op de google maps. Adres en contacten WIM BOSMANS
Location of WIM BOSMANS on the google maps. Address and contacts of WIM BOSMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM BOSMANS WIM BOSMANS: FE. MERLI | COSS?E DE MAULDE | PECOTEX | HEYLEN T | AATON-DELALIEUX

Other related companies as WIM BOSMANS: FE. MERLI | COSS?E DE MAULDE | PECOTEX | HEYLEN T | AATON-DELALIEUX

WIM BOSMANS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM BOSMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762329101. Het bedrijf WIM BOSMANS bevindt zich op het adres: STEENSTRAAT 29; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in WIM BOSMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM BOSMANS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM BOSMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM BOSMANS, openstaande posities, locatie van WIM BOSMANS op de kaart.

WIM BOSMANS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM BOSMANS, company assigned to the tax number BE06762329101. The company WIM BOSMANS is located at the address: STEENSTRAAT 29; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in WIM BOSMANS were not found.
The main activity of WIM BOSMANS is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM BOSMANS is not available. You also can look at reviews of WIM BOSMANS, open positions, location of WIM BOSMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM BOSMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM BOSMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM BOSMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM BOSMANS, employees, financial statistics.