SEIGNEURIE LE GRAND CERF

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SEIGNEURIE LE GRAND CERF
Private companiesCoal Mining • SEIGNEURIE LE GRAND CERF

Contactgegevens SEIGNEURIE LE GRAND CERF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEIGNEURIE LE GRAND CERF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEIGNEURIE LE GRAND CERF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Delhasse 9; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 02 83; 087 77 40 24 (+32-087 77 02 83; 087 77 40 24) 087 77 02 83; 087 77 40 24 (+32-087 77 02 83; 087 77 40 24)

Fax (fax): 087 77 64 90 (+32-087 77 64 90) 087 77 64 90 (+32-087 77 64 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEIGNEURIE LE GRAND CERF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEIGNEURIE LE GRAND CERF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEIGNEURIE LE GRAND CERF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEIGNEURIE LE GRAND CERF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEIGNEURIE LE GRAND CERF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEIGNEURIE LE GRAND CERF
Products information SEIGNEURIE LE GRAND CERF

BTW identificatienummer (tax): BE08548706054
Ondernemingsnummer: 9283416748
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SEIGNEURIE LE GRAND CERF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEIGNEURIE LE GRAND CERF
(Get full report from official database of BE for SEIGNEURIE LE GRAND CERF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEIGNEURIE LE GRAND CERF
Addition kinds of activities for SEIGNEURIE LE GRAND CERF

651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo

Werken bij SEIGNEURIE LE GRAND CERF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEIGNEURIE LE GRAND CERF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

 • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DW COPPER

  Type: Vaste Job

  • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

 • Projectleider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van SEIGNEURIE LE GRAND CERF in sociale netwerken
Look for responds of SEIGNEURIE LE GRAND CERF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Laat een reactie achter voor SEIGNEURIE LE GRAND CERF. SEIGNEURIE LE GRAND CERF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEIGNEURIE LE GRAND CERF. Leave a respond for SEIGNEURIE LE GRAND CERF. SEIGNEURIE LE GRAND CERF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEIGNEURIE LE GRAND CERF op de google maps. Adres en contacten SEIGNEURIE LE GRAND CERF
Location of SEIGNEURIE LE GRAND CERF on the google maps. Address and contacts of SEIGNEURIE LE GRAND CERF

Andere gerelateerde bedrijven als come SEIGNEURIE LE GRAND CERF SEIGNEURIE LE GRAND CERF: K. ST. VIVERSEL | INGE KAHN | WIELERCLUB JETTE SPORTIEF | BAKKERIJ JANSSENS | Aglae SA

Other related companies as SEIGNEURIE LE GRAND CERF: K. ST. VIVERSEL | INGE KAHN | WIELERCLUB JETTE SPORTIEF | BAKKERIJ JANSSENS | Aglae SA

SEIGNEURIE LE GRAND CERF is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEIGNEURIE LE GRAND CERF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548706054. Het bedrijf SEIGNEURIE LE GRAND CERF bevindt zich op het adres: Rue Delhasse 9; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in SEIGNEURIE LE GRAND CERF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEIGNEURIE LE GRAND CERF is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEIGNEURIE LE GRAND CERF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEIGNEURIE LE GRAND CERF, openstaande posities, locatie van SEIGNEURIE LE GRAND CERF op de kaart.

SEIGNEURIE LE GRAND CERF is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEIGNEURIE LE GRAND CERF, company assigned to the tax number BE08548706054. The company SEIGNEURIE LE GRAND CERF is located at the address: Rue Delhasse 9; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in SEIGNEURIE LE GRAND CERF were not found.
The main activity of SEIGNEURIE LE GRAND CERF is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SEIGNEURIE LE GRAND CERF is not available. You also can look at reviews of SEIGNEURIE LE GRAND CERF, open positions, location of SEIGNEURIE LE GRAND CERF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEIGNEURIE LE GRAND CERF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEIGNEURIE LE GRAND CERF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEIGNEURIE LE GRAND CERF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEIGNEURIE LE GRAND CERF, employees, financial statistics.