FERRYTOUR S.N.C.M.

Contactgegevens FERRYTOUR S.N.C.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERRYTOUR S.N.C.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERRYTOUR S.N.C.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25490888 (+32-25490888) 25490888 (+32-25490888)

Fax (fax): +32 (64) 366-27-79 +32 (64) 366-27-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERRYTOUR S.N.C.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERRYTOUR S.N.C.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERRYTOUR S.N.C.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERRYTOUR S.N.C.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERRYTOUR S.N.C.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERRYTOUR S.N.C.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERRYTOUR S.N.C.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERRYTOUR S.N.C.M.
Products information FERRYTOUR S.N.C.M.

BTW identificatienummer (tax): BE06423675537
Ondernemingsnummer: 4819396972
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FERRYTOUR S.N.C.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Zeevrachtagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERRYTOUR S.N.C.M.
(Get full report from official database of BE for FERRYTOUR S.N.C.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERRYTOUR S.N.C.M.
Addition kinds of activities for FERRYTOUR S.N.C.M.

5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
51690205. Droog ijs | Dry ice
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon

Werken bij FERRYTOUR S.N.C.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERRYTOUR S.N.C.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERRYTOUR S.N.C.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERRYTOUR S.N.C.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

 • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

 • Plooier (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: VEROLIFT

  Type: Vaste Job

  Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van FERRYTOUR S.N.C.M. in sociale netwerken
Look for responds of FERRYTOUR S.N.C.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERRYTOUR S.N.C.M.. Laat een reactie achter voor FERRYTOUR S.N.C.M.. FERRYTOUR S.N.C.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERRYTOUR S.N.C.M.. Leave a respond for FERRYTOUR S.N.C.M.. FERRYTOUR S.N.C.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERRYTOUR S.N.C.M. op de google maps. Adres en contacten FERRYTOUR S.N.C.M.
Location of FERRYTOUR S.N.C.M. on the google maps. Address and contacts of FERRYTOUR S.N.C.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come FERRYTOUR S.N.C.M. FERRYTOUR S.N.C.M.: Indego | GERHARD FRANK | FRAN?OIS DOGN? | VAN DE GINSTE GABY | SPLASH LOISIRS PISCINES

Other related companies as FERRYTOUR S.N.C.M.: Indego | GERHARD FRANK | FRAN?OIS DOGN? | VAN DE GINSTE GABY | SPLASH LOISIRS PISCINES

FERRYTOUR S.N.C.M. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERRYTOUR S.N.C.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06423675537. Het bedrijf FERRYTOUR S.N.C.M. bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus; Zeevrachtagentschappen. Producten gemaakt in FERRYTOUR S.N.C.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERRYTOUR S.N.C.M. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERRYTOUR S.N.C.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERRYTOUR S.N.C.M., openstaande posities, locatie van FERRYTOUR S.N.C.M. op de kaart.

FERRYTOUR S.N.C.M. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERRYTOUR S.N.C.M., company assigned to the tax number BE06423675537. The company FERRYTOUR S.N.C.M. is located at the address: BERGSTRAAT 52; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus; Zeevrachtagentschappen. Products created in FERRYTOUR S.N.C.M. were not found.
The main activity of FERRYTOUR S.N.C.M. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FERRYTOUR S.N.C.M. is not available. You also can look at reviews of FERRYTOUR S.N.C.M., open positions, location of FERRYTOUR S.N.C.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERRYTOUR S.N.C.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERRYTOUR S.N.C.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERRYTOUR S.N.C.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERRYTOUR S.N.C.M., employees, financial statistics.