Entraide Protestante

Contactgegevens Entraide Protestante: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entraide Protestante: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entraide Protestante

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Andrieux 182; 7370; Dour, België

Telefoon (phone): 065 65 60 91; 065 71 83 83 (+32-065 65 60 91; 065 71 83 83) 065 65 60 91; 065 71 83 83 (+32-065 65 60 91; 065 71 83 83)

Fax (fax): 065 71 83 89 (+32-065 71 83 89) 065 71 83 89 (+32-065 71 83 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entraide Protestante: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entraide Protestante"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entraide Protestante"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entraide Protestante, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entraide Protestante. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entraide Protestante, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entraide Protestante. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entraide Protestante
Products information Entraide Protestante

BTW identificatienummer (tax): BE05392883300
Ondernemingsnummer: 6248443603
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Entraide Protestante zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entraide Protestante
(Get full report from official database of BE for Entraide Protestante)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entraide Protestante
Addition kinds of activities for Entraide Protestante

20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec

Werken bij Entraide Protestante: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entraide Protestante: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entraide Protestante. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entraide Protestante. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

 • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

 • Business Controller (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

 • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

  Type: Vaste Job

  Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

 • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • architect (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

Zoek naar antwoorden van Entraide Protestante in sociale netwerken
Look for responds of Entraide Protestante in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entraide Protestante. Laat een reactie achter voor Entraide Protestante. Entraide Protestante bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entraide Protestante. Leave a respond for Entraide Protestante. Entraide Protestante on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entraide Protestante op de google maps. Adres en contacten Entraide Protestante
Location of Entraide Protestante on the google maps. Address and contacts of Entraide Protestante

Andere gerelateerde bedrijven als come Entraide Protestante Entraide Protestante: ELZA CAPIOT | Davids | JODAN | VAN DE VONDEL A. & D. | FERY SOUPART

Other related companies as Entraide Protestante: ELZA CAPIOT | Davids | JODAN | VAN DE VONDEL A. & D. | FERY SOUPART

Entraide Protestante is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Entraide Protestante, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05392883300. Het bedrijf Entraide Protestante bevindt zich op het adres: Rue des Andrieux 182; 7370; Dour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Entraide Protestante zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entraide Protestante is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entraide Protestante is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entraide Protestante, openstaande posities, locatie van Entraide Protestante op de kaart.

Entraide Protestante is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Entraide Protestante, company assigned to the tax number BE05392883300. The company Entraide Protestante is located at the address: Rue des Andrieux 182; 7370; Dour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Entraide Protestante were not found.
The main activity of Entraide Protestante is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Entraide Protestante is not available. You also can look at reviews of Entraide Protestante, open positions, location of Entraide Protestante on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entraide Protestante, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entraide Protestante, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entraide Protestante, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entraide Protestante, employees, financial statistics.