Champ de Huleu (Le)

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Champ de Huleu (Le)
Private companiesReal Estate • Champ de Huleu (Le)

Contactgegevens Champ de Huleu (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Champ de Huleu (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Champ de Huleu (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Huleu 61-65; 1460; Ittre, België

Telefoon (phone): 067 64 88 60 (+32-067 64 88 60) 067 64 88 60 (+32-067 64 88 60)

Fax (fax): 067 64 89 47 (+32-067 64 89 47) 067 64 89 47 (+32-067 64 89 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Champ de Huleu (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Champ de Huleu (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Champ de Huleu (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Champ de Huleu (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Champ de Huleu (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Champ de Huleu (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Champ de Huleu (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Champ de Huleu (Le)
Products information Champ de Huleu (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05438201904
Ondernemingsnummer: 1192810058
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Champ de Huleu (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Champ de Huleu (Le)
(Get full report from official database of BE for Champ de Huleu (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Champ de Huleu (Le)
Addition kinds of activities for Champ de Huleu (Le)

313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer

Werken bij Champ de Huleu (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Champ de Huleu (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Champ de Huleu (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Champ de Huleu (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

 • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

 • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

  Regio: GORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

Zoek naar antwoorden van Champ de Huleu (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Champ de Huleu (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Champ de Huleu (Le). Laat een reactie achter voor Champ de Huleu (Le). Champ de Huleu (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Champ de Huleu (Le). Leave a respond for Champ de Huleu (Le). Champ de Huleu (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Champ de Huleu (Le) op de google maps. Adres en contacten Champ de Huleu (Le)
Location of Champ de Huleu (Le) on the google maps. Address and contacts of Champ de Huleu (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Champ de Huleu (Le) Champ de Huleu (Le): COIFFURE ITALIA | LOMMEL SK | Allaert Boomkwekerijen | MARCELLO GOLDSTEIN | ADITEC

Other related companies as Champ de Huleu (Le): COIFFURE ITALIA | LOMMEL SK | Allaert Boomkwekerijen | MARCELLO GOLDSTEIN | ADITEC

Champ de Huleu (Le) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Champ de Huleu (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05438201904. Het bedrijf Champ de Huleu (Le) bevindt zich op het adres: Rue de Huleu 61-65; 1460; Ittre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Champ de Huleu (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Champ de Huleu (Le) is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Champ de Huleu (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Champ de Huleu (Le), openstaande posities, locatie van Champ de Huleu (Le) op de kaart.

Champ de Huleu (Le) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Champ de Huleu (Le), company assigned to the tax number BE05438201904. The company Champ de Huleu (Le) is located at the address: Rue de Huleu 61-65; 1460; Ittre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Champ de Huleu (Le) were not found.
The main activity of Champ de Huleu (Le) is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Champ de Huleu (Le) is not available. You also can look at reviews of Champ de Huleu (Le), open positions, location of Champ de Huleu (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Champ de Huleu (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Champ de Huleu (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Champ de Huleu (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Champ de Huleu (Le), employees, financial statistics.