Aurore Résidence

Contactgegevens Aurore Résidence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aurore Résidence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aurore Résidence

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grétry 172-174; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 349 54 00 (+32-04 349 54 00) 04 349 54 00 (+32-04 349 54 00)

Fax (fax): 04 349 54 64 (+32-04 349 54 64) 04 349 54 64 (+32-04 349 54 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aurore Résidence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aurore Résidence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aurore Résidence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aurore Résidence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aurore Résidence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aurore Résidence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aurore Résidence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aurore Résidence
Products information Aurore Résidence

BTW identificatienummer (tax): BE07860412597
Ondernemingsnummer: 4031402587
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Aurore Résidence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aurore Résidence
(Get full report from official database of BE for Aurore Résidence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aurore Résidence
Addition kinds of activities for Aurore Résidence

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
26210100. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.
50120000. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij Aurore Résidence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aurore Résidence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aurore Résidence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aurore Résidence. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: NV TerBeke Pluma

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Aurore Résidence in sociale netwerken
Look for responds of Aurore Résidence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aurore Résidence. Laat een reactie achter voor Aurore Résidence. Aurore Résidence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aurore Résidence. Leave a respond for Aurore Résidence. Aurore Résidence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aurore Résidence op de google maps. Adres en contacten Aurore Résidence
Location of Aurore Résidence on the google maps. Address and contacts of Aurore Résidence

Andere gerelateerde bedrijven als come Aurore Résidence Aurore Résidence: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | PLAYA TOURS | Foyer (Notre) | SPAR | M.D.P.

Other related companies as Aurore Résidence: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | PLAYA TOURS | Foyer (Notre) | SPAR | M.D.P.

Aurore Résidence is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aurore Résidence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860412597. Het bedrijf Aurore Résidence bevindt zich op het adres: Rue Grétry 172-174; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Aurore Résidence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aurore Résidence is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aurore Résidence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aurore Résidence, openstaande posities, locatie van Aurore Résidence op de kaart.

Aurore Résidence is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aurore Résidence, company assigned to the tax number BE07860412597. The company Aurore Résidence is located at the address: Rue Grétry 172-174; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Aurore Résidence were not found.
The main activity of Aurore Résidence is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aurore Résidence is not available. You also can look at reviews of Aurore Résidence, open positions, location of Aurore Résidence on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aurore Résidence, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aurore Résidence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aurore Résidence, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aurore Résidence, employees, financial statistics.