Aurore (Résidence)

Contactgegevens Aurore (Résidence): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aurore (Résidence): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aurore (Résidence)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trieu Kaisin 26; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 30 55 13 (+32-071 30 55 13) 071 30 55 13 (+32-071 30 55 13)

Fax (fax): 071 30 58 34 (+32-071 30 58 34) 071 30 58 34 (+32-071 30 58 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aurore (Résidence): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aurore (Résidence)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aurore (Résidence)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aurore (Résidence), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aurore (Résidence). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aurore (Résidence), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aurore (Résidence). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aurore (Résidence)
Products information Aurore (Résidence)

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Aurore (Résidence) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aurore (Résidence)
(Get full report from official database of BE for Aurore (Résidence))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aurore (Résidence)
Addition kinds of activities for Aurore (Résidence)

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij Aurore (Résidence): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aurore (Résidence): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aurore (Résidence). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aurore (Résidence). Looking for open vacancies in other companies

 • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

 • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

 • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

 • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

 • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GOLDEN PALACE

  Type: Flexijob

  We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van Aurore (Résidence) in sociale netwerken
Look for responds of Aurore (Résidence) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aurore (Résidence). Laat een reactie achter voor Aurore (Résidence). Aurore (Résidence) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aurore (Résidence). Leave a respond for Aurore (Résidence). Aurore (Résidence) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aurore (Résidence) op de google maps. Adres en contacten Aurore (Résidence)
Location of Aurore (Résidence) on the google maps. Address and contacts of Aurore (Résidence)

Andere gerelateerde bedrijven als come Aurore (Résidence) Aurore (Résidence): Fiduciaire Ampe SPRL | RAPHAEL DE WOLF | MARLIES COIFFURE | BAKK.VAN OPSTAL-VAN BOXEL | MICHEL THIELMAN

Other related companies as Aurore (Résidence): Fiduciaire Ampe SPRL | RAPHAEL DE WOLF | MARLIES COIFFURE | BAKK.VAN OPSTAL-VAN BOXEL | MICHEL THIELMAN

Aurore (Résidence) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aurore (Résidence), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf Aurore (Résidence) bevindt zich op het adres: Rue Trieu Kaisin 26; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Aurore (Résidence) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aurore (Résidence) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aurore (Résidence) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aurore (Résidence), openstaande posities, locatie van Aurore (Résidence) op de kaart.

Aurore (Résidence) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aurore (Résidence), company assigned to the tax number BE03307128906. The company Aurore (Résidence) is located at the address: Rue Trieu Kaisin 26; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Aurore (Résidence) were not found.
The main activity of Aurore (Résidence) is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aurore (Résidence) is not available. You also can look at reviews of Aurore (Résidence), open positions, location of Aurore (Résidence) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aurore (Résidence), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aurore (Résidence), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aurore (Résidence), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aurore (Résidence), employees, financial statistics.