Aquarelles (Les)

Particuliere bedrijvenBosbouw • Aquarelles (Les)
Private companiesForestry • Aquarelles (Les)

Contactgegevens Aquarelles (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquarelles (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquarelles (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rafhay 111; 4630; Soumagne, België

Telefoon (phone): 087 26 85 07 (+32-087 26 85 07) 087 26 85 07 (+32-087 26 85 07)

Fax (fax): 087 26 78 92 (+32-087 26 78 92) 087 26 78 92 (+32-087 26 78 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquarelles (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquarelles (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquarelles (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquarelles (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquarelles (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquarelles (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquarelles (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquarelles (Les)
Products information Aquarelles (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE09797851562
Ondernemingsnummer: 8040863037
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Aquarelles (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquarelles (Les)
(Get full report from official database of BE for Aquarelles (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquarelles (Les)
Addition kinds of activities for Aquarelles (Les)

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
17940000. Uitboren | Excavation work
28229904. Cyclo rubberen, synthetisch | Cyclo rubbers, synthetic
28360501. gifstoffen | Toxins
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
50440302. schrijfmachines | Typewriters
50820305. ladders | Ladders

Werken bij Aquarelles (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquarelles (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquarelles (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquarelles (Les). Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

 • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

  Regio: BAS-WARNETON

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

 • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

 • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

 • Klusjesman Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Aquarelles (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Aquarelles (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquarelles (Les). Laat een reactie achter voor Aquarelles (Les). Aquarelles (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquarelles (Les). Leave a respond for Aquarelles (Les). Aquarelles (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquarelles (Les) op de google maps. Adres en contacten Aquarelles (Les)
Location of Aquarelles (Les) on the google maps. Address and contacts of Aquarelles (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquarelles (Les) Aquarelles (Les): Centre de l'Ecoute et du Langage | GERMAIN VERBURGH | MARC GILLIS | DE LANGHE-DE VOS | A & J J GILLEMAN NV

Other related companies as Aquarelles (Les): Centre de l'Ecoute et du Langage | GERMAIN VERBURGH | MARC GILLIS | DE LANGHE-DE VOS | A & J J GILLEMAN NV

Aquarelles (Les) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquarelles (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797851562. Het bedrijf Aquarelles (Les) bevindt zich op het adres: Rue Rafhay 111; 4630; Soumagne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Aquarelles (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquarelles (Les) is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquarelles (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquarelles (Les), openstaande posities, locatie van Aquarelles (Les) op de kaart.

Aquarelles (Les) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aquarelles (Les), company assigned to the tax number BE09797851562. The company Aquarelles (Les) is located at the address: Rue Rafhay 111; 4630; Soumagne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in Aquarelles (Les) were not found.
The main activity of Aquarelles (Les) is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquarelles (Les) is not available. You also can look at reviews of Aquarelles (Les), open positions, location of Aquarelles (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquarelles (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquarelles (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquarelles (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquarelles (Les), employees, financial statistics.