Servicadet SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Servicadet SA
Private companiesBusiness Services • Servicadet SA

Contactgegevens Servicadet SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servicadet SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servicadet SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai du Commerce 17-25; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 84 62; 02 217 95 20 (+32-02 217 84 62; 02 217 95 20) 02 217 84 62; 02 217 95 20 (+32-02 217 84 62; 02 217 95 20)

Fax (fax): 02 217 63 35 (+32-02 217 63 35) 02 217 63 35 (+32-02 217 63 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servicadet SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servicadet SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servicadet SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servicadet SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servicadet SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servicadet SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servicadet SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servicadet SA
Products information Servicadet SA

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Extractor hoods; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Kitchen ranges; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servicadet SA
(Get full report from official database of BE for Servicadet SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servicadet SA
Addition kinds of activities for Servicadet SA

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
506503. Elektronische onderdelen | Electronic parts
514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
28360304. vaccins | Vaccines
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
91990403. Overheid, provincie overheid | General government, county government

Werken bij Servicadet SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servicadet SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servicadet SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servicadet SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Bekister (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

 • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

 • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Stegmann

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

Zoek naar antwoorden van Servicadet SA in sociale netwerken
Look for responds of Servicadet SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servicadet SA. Laat een reactie achter voor Servicadet SA. Servicadet SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servicadet SA. Leave a respond for Servicadet SA. Servicadet SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servicadet SA op de google maps. Adres en contacten Servicadet SA
Location of Servicadet SA on the google maps. Address and contacts of Servicadet SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Servicadet SA Servicadet SA: Le Long Mur SPRL | BELGISCHE JUDO BOND | E. SIMONS | IT-DEVELOPMENTS | Lena Westberg

Other related companies as Servicadet SA: Le Long Mur SPRL | BELGISCHE JUDO BOND | E. SIMONS | IT-DEVELOPMENTS | Lena Westberg

Servicadet SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servicadet SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf Servicadet SA bevindt zich op het adres: Quai du Commerce 17-25; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Extractor hoods; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Kitchen ranges; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Servicadet SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servicadet SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servicadet SA, openstaande posities, locatie van Servicadet SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Servicadet SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servicadet SA, company assigned to the tax number BE02886627197. The company Servicadet SA is located at the address: Quai du Commerce 17-25; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair services. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Extractor hoods; Wedding presents - Lists; Refrigerators & freezers - Retail; Kitchen ranges; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair.
The main activity of Servicadet SA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Servicadet SA is not available. You also can look at reviews of Servicadet SA, open positions, location of Servicadet SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servicadet SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servicadet SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servicadet SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servicadet SA, employees, financial statistics.