Schurend Scharniertje ('t)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Schurend Scharniertje ('t)
Private companiesFood Stores • Schurend Scharniertje ('t)

Contactgegevens Schurend Scharniertje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schurend Scharniertje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Schurend Scharniertje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Komenseweg 66; 8902; Ieper (Zillebeke), België

Telefoon (phone): 057 20 88 63 (+32-057 20 88 63) 057 20 88 63 (+32-057 20 88 63)

Fax (fax): 057 20 88 63 (+32-057 20 88 63) 057 20 88 63 (+32-057 20 88 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schurend Scharniertje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schurend Scharniertje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schurend Scharniertje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schurend Scharniertje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schurend Scharniertje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schurend Scharniertje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schurend Scharniertje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schurend Scharniertje ('t)
Products information Schurend Scharniertje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE06673614501
Ondernemingsnummer: 9391357421
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Schurend Scharniertje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schurend Scharniertje ('t)
(Get full report from official database of BE for Schurend Scharniertje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Schurend Scharniertje ('t)
Addition kinds of activities for Schurend Scharniertje ('t)

20460111. Graan gluten | Wheat gluten
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes

Werken bij Schurend Scharniertje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schurend Scharniertje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schurend Scharniertje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schurend Scharniertje ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

 • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

 • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: WFM PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

 • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Schurend Scharniertje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Schurend Scharniertje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schurend Scharniertje ('t). Laat een reactie achter voor Schurend Scharniertje ('t). Schurend Scharniertje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schurend Scharniertje ('t). Leave a respond for Schurend Scharniertje ('t). Schurend Scharniertje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schurend Scharniertje ('t) op de google maps. Adres en contacten Schurend Scharniertje ('t)
Location of Schurend Scharniertje ('t) on the google maps. Address and contacts of Schurend Scharniertje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Schurend Scharniertje ('t) Schurend Scharniertje ('t): Verbeeck F | PETER VERBRUGGEN | ALCO-LEDERWAREN | Zwijsen Fotoshop BVBA | VGM Verhuurdienst NV

Other related companies as Schurend Scharniertje ('t): Verbeeck F | PETER VERBRUGGEN | ALCO-LEDERWAREN | Zwijsen Fotoshop BVBA | VGM Verhuurdienst NV

Schurend Scharniertje ('t) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schurend Scharniertje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06673614501. Het bedrijf Schurend Scharniertje ('t) bevindt zich op het adres: Komenseweg 66; 8902; Ieper (Zillebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Repair services. Producten gemaakt in Schurend Scharniertje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schurend Scharniertje ('t) is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schurend Scharniertje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schurend Scharniertje ('t), openstaande posities, locatie van Schurend Scharniertje ('t) op de kaart.

Schurend Scharniertje ('t) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schurend Scharniertje ('t), company assigned to the tax number BE06673614501. The company Schurend Scharniertje ('t) is located at the address: Komenseweg 66; 8902; Ieper (Zillebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Repair services. Products created in Schurend Scharniertje ('t) were not found.
The main activity of Schurend Scharniertje ('t) is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schurend Scharniertje ('t) is not available. You also can look at reviews of Schurend Scharniertje ('t), open positions, location of Schurend Scharniertje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schurend Scharniertje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schurend Scharniertje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schurend Scharniertje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schurend Scharniertje ('t), employees, financial statistics.