Zwijsen Fotoshop BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Zwijsen Fotoshop BVBA
Private companiesFood Stores • Zwijsen Fotoshop BVBA

Contactgegevens Zwijsen Fotoshop BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zwijsen Fotoshop BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zwijsen Fotoshop BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 21; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 269 66 09 (+32-02 269 66 09) 02 269 66 09 (+32-02 269 66 09)

Fax (fax): 02 270 51 75 (+32-02 270 51 75) 02 270 51 75 (+32-02 270 51 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zwijsen Fotoshop BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zwijsen Fotoshop BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zwijsen Fotoshop BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zwijsen Fotoshop BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zwijsen Fotoshop BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zwijsen Fotoshop BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zwijsen Fotoshop BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zwijsen Fotoshop BVBA
Products information Zwijsen Fotoshop BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07596740722
Ondernemingsnummer: 8900543212
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Zwijsen Fotoshop BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zwijsen Fotoshop BVBA
(Get full report from official database of BE for Zwijsen Fotoshop BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zwijsen Fotoshop BVBA
Addition kinds of activities for Zwijsen Fotoshop BVBA

497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
28360103. serums | Serums
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
57149901. gordijnen | Curtains
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance

Werken bij Zwijsen Fotoshop BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zwijsen Fotoshop BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zwijsen Fotoshop BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zwijsen Fotoshop BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

Zoek naar antwoorden van Zwijsen Fotoshop BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zwijsen Fotoshop BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zwijsen Fotoshop BVBA. Laat een reactie achter voor Zwijsen Fotoshop BVBA. Zwijsen Fotoshop BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zwijsen Fotoshop BVBA. Leave a respond for Zwijsen Fotoshop BVBA. Zwijsen Fotoshop BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zwijsen Fotoshop BVBA op de google maps. Adres en contacten Zwijsen Fotoshop BVBA
Location of Zwijsen Fotoshop BVBA on the google maps. Address and contacts of Zwijsen Fotoshop BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zwijsen Fotoshop BVBA Zwijsen Fotoshop BVBA: COSSAER | BART HYDE | ROGER VANACKER | Gangstar | Martens Geert

Other related companies as Zwijsen Fotoshop BVBA: COSSAER | BART HYDE | ROGER VANACKER | Gangstar | Martens Geert

Zwijsen Fotoshop BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zwijsen Fotoshop BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596740722. Het bedrijf Zwijsen Fotoshop BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 21; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Producten gemaakt in Zwijsen Fotoshop BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zwijsen Fotoshop BVBA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zwijsen Fotoshop BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zwijsen Fotoshop BVBA, openstaande posities, locatie van Zwijsen Fotoshop BVBA op de kaart.

Zwijsen Fotoshop BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zwijsen Fotoshop BVBA, company assigned to the tax number BE07596740722. The company Zwijsen Fotoshop BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 21; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Products created in Zwijsen Fotoshop BVBA were not found.
The main activity of Zwijsen Fotoshop BVBA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zwijsen Fotoshop BVBA is not available. You also can look at reviews of Zwijsen Fotoshop BVBA, open positions, location of Zwijsen Fotoshop BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zwijsen Fotoshop BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zwijsen Fotoshop BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zwijsen Fotoshop BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zwijsen Fotoshop BVBA, employees, financial statistics.