Heyde J-P

Contactgegevens Heyde J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heyde J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heyde J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaantje 85; 9940; Evergem (Sleidinge), België

Telefoon (phone): 09 357 56 02 (+32-09 357 56 02) 09 357 56 02 (+32-09 357 56 02)

Fax (fax): +32 (55) 131-75-39 +32 (55) 131-75-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heyde J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heyde J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heyde J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heyde J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heyde J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heyde J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heyde J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heyde J-P
Products information Heyde J-P

BTW identificatienummer (tax): BE05732910156
Ondernemingsnummer: 3606781005
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Heyde J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heyde J-P
(Get full report from official database of BE for Heyde J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heyde J-P
Addition kinds of activities for Heyde J-P

922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
20879906. Poeders, aroma (behalve drank) | Powders, flavoring (except drink)
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank

Werken bij Heyde J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heyde J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heyde J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heyde J-P. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

 • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Studentenjob

  Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Activate

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Health coach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: AVITA

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

 • Business Analist (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van Heyde J-P in sociale netwerken
Look for responds of Heyde J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heyde J-P. Laat een reactie achter voor Heyde J-P. Heyde J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heyde J-P. Leave a respond for Heyde J-P. Heyde J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heyde J-P op de google maps. Adres en contacten Heyde J-P
Location of Heyde J-P on the google maps. Address and contacts of Heyde J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Heyde J-P Heyde J-P: FLHANNECARD NV | RACING TEAM CHARLEROI | BOND MOYSON | CPG3 DIVISION WATERLOO PNEU SA | NICO GOOSSENS

Other related companies as Heyde J-P: FLHANNECARD NV | RACING TEAM CHARLEROI | BOND MOYSON | CPG3 DIVISION WATERLOO PNEU SA | NICO GOOSSENS

Heyde J-P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heyde J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732910156. Het bedrijf Heyde J-P bevindt zich op het adres: Zwaantje 85; 9940; Evergem (Sleidinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair services. Producten gemaakt in Heyde J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heyde J-P is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heyde J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heyde J-P, openstaande posities, locatie van Heyde J-P op de kaart.

Heyde J-P is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heyde J-P, company assigned to the tax number BE05732910156. The company Heyde J-P is located at the address: Zwaantje 85; 9940; Evergem (Sleidinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair services. Products created in Heyde J-P were not found.
The main activity of Heyde J-P is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Heyde J-P is not available. You also can look at reviews of Heyde J-P, open positions, location of Heyde J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heyde J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heyde J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heyde J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heyde J-P, employees, financial statistics.