VAN GINDERACHTER PATRICK

Contactgegevens VAN GINDERACHTER PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GINDERACHTER PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GINDERACHTER PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bloklaan 38; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): +32 (11) 158-46-94 +32 (11) 158-46-94

Fax (fax): +32 (82) 125-79-59 +32 (82) 125-79-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GINDERACHTER PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GINDERACHTER PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GINDERACHTER PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GINDERACHTER PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GINDERACHTER PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GINDERACHTER PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GINDERACHTER PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GINDERACHTER PATRICK
Products information VAN GINDERACHTER PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE08793151855
Ondernemingsnummer: 6831817626
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN GINDERACHTER PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GINDERACHTER PATRICK
(Get full report from official database of BE for VAN GINDERACHTER PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GINDERACHTER PATRICK
Addition kinds of activities for VAN GINDERACHTER PATRICK

01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij VAN GINDERACHTER PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GINDERACHTER PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GINDERACHTER PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GINDERACHTER PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

 • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

 • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

  Regio: Duitsland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CLEAN POWER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

Zoek naar antwoorden van VAN GINDERACHTER PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of VAN GINDERACHTER PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GINDERACHTER PATRICK. Laat een reactie achter voor VAN GINDERACHTER PATRICK. VAN GINDERACHTER PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GINDERACHTER PATRICK. Leave a respond for VAN GINDERACHTER PATRICK. VAN GINDERACHTER PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GINDERACHTER PATRICK op de google maps. Adres en contacten VAN GINDERACHTER PATRICK
Location of VAN GINDERACHTER PATRICK on the google maps. Address and contacts of VAN GINDERACHTER PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GINDERACHTER PATRICK VAN GINDERACHTER PATRICK: Vander Velpen E | VCLB-CENTRUM | Bureau Fiscal Thierry Martin SPRL | AQUALIBI | SABYBEL

Other related companies as VAN GINDERACHTER PATRICK: Vander Velpen E | VCLB-CENTRUM | Bureau Fiscal Thierry Martin SPRL | AQUALIBI | SABYBEL

VAN GINDERACHTER PATRICK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GINDERACHTER PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08793151855. Het bedrijf VAN GINDERACHTER PATRICK bevindt zich op het adres: Bloklaan 38; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in VAN GINDERACHTER PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GINDERACHTER PATRICK is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GINDERACHTER PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GINDERACHTER PATRICK, openstaande posities, locatie van VAN GINDERACHTER PATRICK op de kaart.

VAN GINDERACHTER PATRICK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GINDERACHTER PATRICK, company assigned to the tax number BE08793151855. The company VAN GINDERACHTER PATRICK is located at the address: Bloklaan 38; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Repair of dentures. Products created in VAN GINDERACHTER PATRICK were not found.
The main activity of VAN GINDERACHTER PATRICK is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GINDERACHTER PATRICK is not available. You also can look at reviews of VAN GINDERACHTER PATRICK, open positions, location of VAN GINDERACHTER PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GINDERACHTER PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GINDERACHTER PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GINDERACHTER PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GINDERACHTER PATRICK, employees, financial statistics.