MARETOURS

Contactgegevens MARETOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARETOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARETOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARTELARENSTRAAT 23; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16563656 (+32-16563656) 16563656 (+32-16563656)

Fax (fax): +32 (87) 333-37-69 +32 (87) 333-37-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARETOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARETOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARETOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARETOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARETOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARETOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARETOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARETOURS
Products information MARETOURS

BTW identificatienummer (tax): BE09815155029
Ondernemingsnummer: 6765075683
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARETOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARETOURS
(Get full report from official database of BE for MARETOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARETOURS
Addition kinds of activities for MARETOURS

22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij MARETOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARETOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARETOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARETOURS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

 • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

 • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

 • Winkelhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

 • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: IBIC

  Type: Vaste Job

  Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

 • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

 • Logopedist(e) (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

Zoek naar antwoorden van MARETOURS in sociale netwerken
Look for responds of MARETOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARETOURS. Laat een reactie achter voor MARETOURS. MARETOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARETOURS. Leave a respond for MARETOURS. MARETOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARETOURS op de google maps. Adres en contacten MARETOURS
Location of MARETOURS on the google maps. Address and contacts of MARETOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARETOURS MARETOURS: CARMELINA MUTRI | JEAN-BAPTISTE WILMOTTE | A.M.S. | KYRA VANDEZAND | GARAGE FAUQUEZ

Other related companies as MARETOURS: CARMELINA MUTRI | JEAN-BAPTISTE WILMOTTE | A.M.S. | KYRA VANDEZAND | GARAGE FAUQUEZ

MARETOURS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARETOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09815155029. Het bedrijf MARETOURS bevindt zich op het adres: MARTELARENSTRAAT 23; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in MARETOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARETOURS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARETOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARETOURS, openstaande posities, locatie van MARETOURS op de kaart.

MARETOURS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARETOURS, company assigned to the tax number BE09815155029. The company MARETOURS is located at the address: MARTELARENSTRAAT 23; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in MARETOURS were not found.
The main activity of MARETOURS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARETOURS is not available. You also can look at reviews of MARETOURS, open positions, location of MARETOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARETOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARETOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARETOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARETOURS, employees, financial statistics.