Belladent SPRL

Contactgegevens Belladent SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belladent SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belladent SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Devreux 12BIS; 7033; Mons (Cuesmes), België

Telefoon (phone): 065 35 34 03 (+32-065 35 34 03) 065 35 34 03 (+32-065 35 34 03)

Fax (fax): 065 35 34 03 (+32-065 35 34 03) 065 35 34 03 (+32-065 35 34 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belladent SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belladent SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belladent SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belladent SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belladent SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belladent SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belladent SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belladent SPRL
Products information Belladent SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09513854980
Ondernemingsnummer: 3122833251
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Belladent SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belladent SPRL
(Get full report from official database of BE for Belladent SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belladent SPRL
Addition kinds of activities for Belladent SPRL

22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij Belladent SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belladent SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belladent SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belladent SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DE POTTEKIJKER

  Type: Studentenjob

  Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

 • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Gasthof DE KROON

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

 • Projectleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Vaste Job

  Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

 • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Poco Loco

  Type: Vaste Job

  Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Belladent SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Belladent SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belladent SPRL. Laat een reactie achter voor Belladent SPRL. Belladent SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belladent SPRL. Leave a respond for Belladent SPRL. Belladent SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belladent SPRL op de google maps. Adres en contacten Belladent SPRL
Location of Belladent SPRL on the google maps. Address and contacts of Belladent SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Belladent SPRL Belladent SPRL: DOMINIQUE BULLEN | KOEN JONCKHEERE | FUN?RAILLES CLOSSON | Brilcenter | GERDY TUERLINCKX

Other related companies as Belladent SPRL: DOMINIQUE BULLEN | KOEN JONCKHEERE | FUN?RAILLES CLOSSON | Brilcenter | GERDY TUERLINCKX

Belladent SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belladent SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09513854980. Het bedrijf Belladent SPRL bevindt zich op het adres: Rue Devreux 12BIS; 7033; Mons (Cuesmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Belladent SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belladent SPRL is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belladent SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belladent SPRL, openstaande posities, locatie van Belladent SPRL op de kaart.

Belladent SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belladent SPRL, company assigned to the tax number BE09513854980. The company Belladent SPRL is located at the address: Rue Devreux 12BIS; 7033; Mons (Cuesmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Repair of dentures. Products created in Belladent SPRL were not found.
The main activity of Belladent SPRL is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belladent SPRL is not available. You also can look at reviews of Belladent SPRL, open positions, location of Belladent SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belladent SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belladent SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belladent SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belladent SPRL, employees, financial statistics.