Beerens T

Contactgegevens Beerens T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beerens T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beerens T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenkouter 106; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 360 45 52 (+32-09 360 45 52) 09 360 45 52 (+32-09 360 45 52)

Fax (fax): +32 (87) 922-16-26 +32 (87) 922-16-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beerens T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beerens T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beerens T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beerens T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beerens T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beerens T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beerens T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beerens T
Products information Beerens T

BTW identificatienummer (tax): BE05869964599
Ondernemingsnummer: 9644592285
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Beerens T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beerens T
(Get full report from official database of BE for Beerens T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beerens T
Addition kinds of activities for Beerens T

14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
50910200. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
83310104. Beroepsopleidingsbureau | Vocational training agency

Werken bij Beerens T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beerens T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beerens T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beerens T. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien m/v (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

 • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DC ICARUS

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

 • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Studentenjob

  Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

 • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

 • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

 • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

 • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FEINBREIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

 • kapper/kapster (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: BESST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van Beerens T in sociale netwerken
Look for responds of Beerens T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beerens T. Laat een reactie achter voor Beerens T. Beerens T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beerens T. Leave a respond for Beerens T. Beerens T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beerens T op de google maps. Adres en contacten Beerens T
Location of Beerens T on the google maps. Address and contacts of Beerens T

Andere gerelateerde bedrijven als come Beerens T Beerens T: Nelis Construct BVBA | ERICH OLY | Octagon | IMPRIM BROCHARD & JALHAYTOISE | FRITUUR-EETHUIS HEIHOEF

Other related companies as Beerens T: Nelis Construct BVBA | ERICH OLY | Octagon | IMPRIM BROCHARD & JALHAYTOISE | FRITUUR-EETHUIS HEIHOEF

Beerens T is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beerens T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05869964599. Het bedrijf Beerens T bevindt zich op het adres: Molenkouter 106; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Beerens T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beerens T is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beerens T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beerens T, openstaande posities, locatie van Beerens T op de kaart.

Beerens T is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beerens T, company assigned to the tax number BE05869964599. The company Beerens T is located at the address: Molenkouter 106; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Repair of dentures. Products created in Beerens T were not found.
The main activity of Beerens T is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beerens T is not available. You also can look at reviews of Beerens T, open positions, location of Beerens T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beerens T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beerens T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beerens T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beerens T, employees, financial statistics.