T C R Belgium

Contactgegevens T C R Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T C R Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

T C R Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 201; 1820; Steenokkerzeel, België

Telefoon (phone): 02 751 53 55 (+32-02 751 53 55) 02 751 53 55 (+32-02 751 53 55)

Fax (fax): 02 751 52 57 (+32-02 751 52 57) 02 751 52 57 (+32-02 751 52 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T C R Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T C R Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T C R Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T C R Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T C R Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T C R Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T C R Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T C R Belgium
Products information T C R Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE03006378173
Ondernemingsnummer: 4062988281
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in T C R Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T C R Belgium
(Get full report from official database of BE for T C R Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor T C R Belgium
Addition kinds of activities for T C R Belgium

22820104. Breiengaren: draaien, wikkelen of spoelen | Knitting yarn: twisting, winding, or spooling
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered

Werken bij T C R Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T C R Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T C R Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T C R Belgium. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

 • Elektricien (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

 • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

 • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

 • Operator (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

 • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

  Type: Studentenjob

  Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • HR coördinator (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

 • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

 • Flexijob - chef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van T C R Belgium in sociale netwerken
Look for responds of T C R Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor T C R Belgium. Laat een reactie achter voor T C R Belgium. T C R Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T C R Belgium. Leave a respond for T C R Belgium. T C R Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T C R Belgium op de google maps. Adres en contacten T C R Belgium
Location of T C R Belgium on the google maps. Address and contacts of T C R Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come T C R Belgium T C R Belgium: FLORA DESIGN BUYSSENS | Beta BVBA | BEHEYT A KRIAL | Ariane | JAMSIN G.

Other related companies as T C R Belgium: FLORA DESIGN BUYSSENS | Beta BVBA | BEHEYT A KRIAL | Ariane | JAMSIN G.

T C R Belgium is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T C R Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006378173. Het bedrijf T C R Belgium bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 201; 1820; Steenokkerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Producten gemaakt in T C R Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T C R Belgium is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T C R Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T C R Belgium, openstaande posities, locatie van T C R Belgium op de kaart.

T C R Belgium is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is T C R Belgium, company assigned to the tax number BE03006378173. The company T C R Belgium is located at the address: Haachtsesteenweg 201; 1820; Steenokkerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Products created in T C R Belgium were not found.
The main activity of T C R Belgium is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of T C R Belgium is not available. You also can look at reviews of T C R Belgium, open positions, location of T C R Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T C R Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T C R Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T C R Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T C R Belgium, employees, financial statistics.