Job Center

Contactgegevens Job Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Job Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Job Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Praules 1A; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 62 55 35 (+32-081 62 55 35) 081 62 55 35 (+32-081 62 55 35)

Fax (fax): 081 62 55 36 (+32-081 62 55 36) 081 62 55 36 (+32-081 62 55 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Job Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Job Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Job Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Job Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Job Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Job Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Job Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Job Center
Products information Job Center

BTW identificatienummer (tax): BE01515533447
Ondernemingsnummer: 2268920898
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Job Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Job Center
(Get full report from official database of BE for Job Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Job Center
Addition kinds of activities for Job Center

3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec

Werken bij Job Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Job Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Job Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Job Center. Looking for open vacancies in other companies

 • plukker (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

 • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

 • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TOURING ASSURANCES

  Type: Vaste Job

  Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

 • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van Job Center in sociale netwerken
Look for responds of Job Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Job Center. Laat een reactie achter voor Job Center. Job Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Job Center. Leave a respond for Job Center. Job Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Job Center op de google maps. Adres en contacten Job Center
Location of Job Center on the google maps. Address and contacts of Job Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Job Center Job Center: Renaux-Lefebvre Brasserie SA | T.M.C. | Magi Binnenhuisdeco | CHRISTOPHER NORALL | A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Other related companies as Job Center: Renaux-Lefebvre Brasserie SA | T.M.C. | Magi Binnenhuisdeco | CHRISTOPHER NORALL | A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Job Center is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Job Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01515533447. Het bedrijf Job Center bevindt zich op het adres: Rue des Praules 1A; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Producten gemaakt in Job Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Job Center is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Job Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Job Center, openstaande posities, locatie van Job Center op de kaart.

Job Center is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Job Center, company assigned to the tax number BE01515533447. The company Job Center is located at the address: Rue des Praules 1A; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Products created in Job Center were not found.
The main activity of Job Center is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Job Center is not available. You also can look at reviews of Job Center, open positions, location of Job Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Job Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Job Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Job Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Job Center, employees, financial statistics.