BOBININDUS POWER PLANTS

Contactgegevens BOBININDUS POWER PLANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOBININDUS POWER PLANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOBININDUS POWER PLANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 77; 2870; Puurs, België

Telefoon (phone): 03 860 91 30 (+32-03 860 91 30) 03 860 91 30 (+32-03 860 91 30)

Fax (fax): 03 860 91 41 (+32-03 860 91 41) 03 860 91 41 (+32-03 860 91 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOBININDUS POWER PLANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOBININDUS POWER PLANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOBININDUS POWER PLANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOBININDUS POWER PLANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOBININDUS POWER PLANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOBININDUS POWER PLANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOBININDUS POWER PLANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOBININDUS POWER PLANTS
Products information BOBININDUS POWER PLANTS

BTW identificatienummer (tax): BE03332397460
Ondernemingsnummer: 3311248779
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Electric generators; Electric coil winding

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOBININDUS POWER PLANTS
(Get full report from official database of BE for BOBININDUS POWER PLANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOBININDUS POWER PLANTS
Addition kinds of activities for BOBININDUS POWER PLANTS

075103. Schapendiensten | Sheep services
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
01799909. Plantain Grove | Plantain grove
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities

Werken bij BOBININDUS POWER PLANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOBININDUS POWER PLANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOBININDUS POWER PLANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOBININDUS POWER PLANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

 • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

 • Elektricien (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

 • Student zaterdagwerk (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

 • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • verkoopster (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

  Type: Vaste Job

  verkoopster detailhandel verse voedingswaren

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BOBININDUS POWER PLANTS in sociale netwerken
Look for responds of BOBININDUS POWER PLANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOBININDUS POWER PLANTS. Laat een reactie achter voor BOBININDUS POWER PLANTS. BOBININDUS POWER PLANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOBININDUS POWER PLANTS. Leave a respond for BOBININDUS POWER PLANTS. BOBININDUS POWER PLANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOBININDUS POWER PLANTS op de google maps. Adres en contacten BOBININDUS POWER PLANTS
Location of BOBININDUS POWER PLANTS on the google maps. Address and contacts of BOBININDUS POWER PLANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOBININDUS POWER PLANTS BOBININDUS POWER PLANTS: DE KRINGLOOPWINKEL | BOULANGERIE HERIBUS | LA NATURE CHEZ VOUS | C. HIRSCH | SIEGFRIED GILIS

Other related companies as BOBININDUS POWER PLANTS: DE KRINGLOOPWINKEL | BOULANGERIE HERIBUS | LA NATURE CHEZ VOUS | C. HIRSCH | SIEGFRIED GILIS

BOBININDUS POWER PLANTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOBININDUS POWER PLANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03332397460. Het bedrijf BOBININDUS POWER PLANTS bevindt zich op het adres: Rijksweg 77; 2870; Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Electric generators; Electric coil winding.
De hoofdactiviteit van BOBININDUS POWER PLANTS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOBININDUS POWER PLANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOBININDUS POWER PLANTS, openstaande posities, locatie van BOBININDUS POWER PLANTS op de kaart.

BOBININDUS POWER PLANTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOBININDUS POWER PLANTS, company assigned to the tax number BE03332397460. The company BOBININDUS POWER PLANTS is located at the address: Rijksweg 77; 2870; Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Electric generators; Electric coil winding.
The main activity of BOBININDUS POWER PLANTS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOBININDUS POWER PLANTS is not available. You also can look at reviews of BOBININDUS POWER PLANTS, open positions, location of BOBININDUS POWER PLANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOBININDUS POWER PLANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOBININDUS POWER PLANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOBININDUS POWER PLANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOBININDUS POWER PLANTS, employees, financial statistics.