Locabel truck

Contactgegevens Locabel truck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Locabel truck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Locabel truck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Cortenbergh 71; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 790 06 00 (+32-02 790 06 00) 02 790 06 00 (+32-02 790 06 00)

Fax (fax): 02 739 06 11; 02 790 06 11 (+32-02 739 06 11; 02 790 06 11) 02 739 06 11; 02 790 06 11 (+32-02 739 06 11; 02 790 06 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Locabel truck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Locabel truck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Locabel truck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Locabel truck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Locabel truck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Locabel truck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Locabel truck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Locabel truck
Products information Locabel truck

BTW identificatienummer (tax): BE01113159179
Ondernemingsnummer: 9793182373
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Locabel truck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Locabel truck
(Get full report from official database of BE for Locabel truck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Locabel truck
Addition kinds of activities for Locabel truck

332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services

Werken bij Locabel truck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Locabel truck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Locabel truck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Locabel truck. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

 • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

 • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

 • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

 • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: JOXX

  Type: Studentenjob

  Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

 • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

 • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

 • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Type: Werfreserve

  Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

 • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: HET BROODPUNT

  Type: Flexijob

  We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van Locabel truck in sociale netwerken
Look for responds of Locabel truck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Locabel truck. Laat een reactie achter voor Locabel truck. Locabel truck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Locabel truck. Leave a respond for Locabel truck. Locabel truck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Locabel truck op de google maps. Adres en contacten Locabel truck
Location of Locabel truck on the google maps. Address and contacts of Locabel truck

Andere gerelateerde bedrijven als come Locabel truck Locabel truck: QUEST EVENTS NV | St Charles | KAPSALON REDIG | GEERT VAN PUYVELDE | Cremerie Francois

Other related companies as Locabel truck: QUEST EVENTS NV | St Charles | KAPSALON REDIG | GEERT VAN PUYVELDE | Cremerie Francois

Locabel truck is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Locabel truck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01113159179. Het bedrijf Locabel truck bevindt zich op het adres: Avenue de Cortenbergh 71; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Producten gemaakt in Locabel truck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Locabel truck is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Locabel truck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Locabel truck, openstaande posities, locatie van Locabel truck op de kaart.

Locabel truck is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Locabel truck, company assigned to the tax number BE01113159179. The company Locabel truck is located at the address: Avenue de Cortenbergh 71; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rental - Cars,delivery vans and trucks - Long term. Products created in Locabel truck were not found.
The main activity of Locabel truck is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Locabel truck is not available. You also can look at reviews of Locabel truck, open positions, location of Locabel truck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Locabel truck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Locabel truck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Locabel truck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Locabel truck, employees, financial statistics.