Collin Triperie

Contactgegevens Collin Triperie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collin Triperie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collin Triperie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ropsy Chaudron 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 04 84 (+32-02 521 04 84) 02 521 04 84 (+32-02 521 04 84)

Fax (fax): 02 268 45 35 (+32-02 268 45 35) 02 268 45 35 (+32-02 268 45 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collin Triperie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collin Triperie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collin Triperie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collin Triperie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collin Triperie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collin Triperie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collin Triperie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collin Triperie
Products information Collin Triperie

BTW identificatienummer (tax): BE09845367431
Ondernemingsnummer: 9394653320
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Collin Triperie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rendering companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collin Triperie
(Get full report from official database of BE for Collin Triperie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collin Triperie
Addition kinds of activities for Collin Triperie

325999. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems

Werken bij Collin Triperie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collin Triperie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collin Triperie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collin Triperie. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

 • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

 • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

 • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • Elektricien (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

  Type: Vaste Job

  algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

 • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

 • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Collin Triperie in sociale netwerken
Look for responds of Collin Triperie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collin Triperie. Laat een reactie achter voor Collin Triperie. Collin Triperie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collin Triperie. Leave a respond for Collin Triperie. Collin Triperie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collin Triperie op de google maps. Adres en contacten Collin Triperie
Location of Collin Triperie on the google maps. Address and contacts of Collin Triperie

Andere gerelateerde bedrijven als come Collin Triperie Collin Triperie: Diels J | Auberge des Dunes | ALPHA MESURAGE | C.P.A.S. | Vanhecke Fotografie

Other related companies as Collin Triperie: Diels J | Auberge des Dunes | ALPHA MESURAGE | C.P.A.S. | Vanhecke Fotografie

Collin Triperie is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collin Triperie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09845367431. Het bedrijf Collin Triperie bevindt zich op het adres: Rue Ropsy Chaudron 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 361,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rendering companies. Producten gemaakt in Collin Triperie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collin Triperie is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collin Triperie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collin Triperie, openstaande posities, locatie van Collin Triperie op de kaart.

Collin Triperie is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collin Triperie, company assigned to the tax number BE09845367431. The company Collin Triperie is located at the address: Rue Ropsy Chaudron 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 361,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rendering companies. Products created in Collin Triperie were not found.
The main activity of Collin Triperie is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collin Triperie is not available. You also can look at reviews of Collin Triperie, open positions, location of Collin Triperie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collin Triperie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collin Triperie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collin Triperie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collin Triperie, employees, financial statistics.