Auberge des Dunes

Contactgegevens Auberge des Dunes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge des Dunes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge des Dunes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentstraat 34; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 32 45 66 (+32-059 32 45 66) 059 32 45 66 (+32-059 32 45 66)

Fax (fax): +32 (82) 589-56-33 +32 (82) 589-56-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge des Dunes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge des Dunes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge des Dunes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge des Dunes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge des Dunes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge des Dunes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge des Dunes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge des Dunes
Products information Auberge des Dunes

BTW identificatienummer (tax): BE06177307128
Ondernemingsnummer: 8412750244
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Auberge des Dunes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge des Dunes
(Get full report from official database of BE for Auberge des Dunes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge des Dunes
Addition kinds of activities for Auberge des Dunes

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij Auberge des Dunes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge des Dunes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge des Dunes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge des Dunes. Looking for open vacancies in other companies

 • Lakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Techniekers (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

 • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • extra's of flexijob (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Flexijob

  Kelner en hulp achter de bar

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Auberge des Dunes in sociale netwerken
Look for responds of Auberge des Dunes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge des Dunes. Laat een reactie achter voor Auberge des Dunes. Auberge des Dunes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge des Dunes. Leave a respond for Auberge des Dunes. Auberge des Dunes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge des Dunes op de google maps. Adres en contacten Auberge des Dunes
Location of Auberge des Dunes on the google maps. Address and contacts of Auberge des Dunes

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge des Dunes Auberge des Dunes: FIBO | ANDRE MASCIA | COIFFURE MOONLIGHT | KERKHOVE-WERBROUCK | BELLOY & ZN BVBA

Other related companies as Auberge des Dunes: FIBO | ANDRE MASCIA | COIFFURE MOONLIGHT | KERKHOVE-WERBROUCK | BELLOY & ZN BVBA

Auberge des Dunes is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge des Dunes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06177307128. Het bedrijf Auberge des Dunes bevindt zich op het adres: Gentstraat 34; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge des Dunes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge des Dunes is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge des Dunes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge des Dunes, openstaande posities, locatie van Auberge des Dunes op de kaart.

Auberge des Dunes is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge des Dunes, company assigned to the tax number BE06177307128. The company Auberge des Dunes is located at the address: Gentstraat 34; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Auberge des Dunes were not found.
The main activity of Auberge des Dunes is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge des Dunes is not available. You also can look at reviews of Auberge des Dunes, open positions, location of Auberge des Dunes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge des Dunes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge des Dunes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge des Dunes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge des Dunes, employees, financial statistics.