SERVAES SERVICES BVBA

Contactgegevens SERVAES SERVICES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVAES SERVICES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVAES SERVICES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Martinusweg 197; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 720 85 00 (+32-02 720 85 00) 02 720 85 00 (+32-02 720 85 00)

Fax (fax): 02 725 03 21 (+32-02 725 03 21) 02 725 03 21 (+32-02 725 03 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVAES SERVICES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVAES SERVICES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVAES SERVICES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVAES SERVICES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVAES SERVICES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVAES SERVICES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVAES SERVICES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVAES SERVICES BVBA
Products information SERVAES SERVICES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09092529296
Ondernemingsnummer: 2615814208
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 355,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Transport - Computers; Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVAES SERVICES BVBA
(Get full report from official database of BE for SERVAES SERVICES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVAES SERVICES BVBA
Addition kinds of activities for SERVAES SERVICES BVBA

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
16290402. Landwinning | Land reclamation
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library

Werken bij SERVAES SERVICES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVAES SERVICES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVAES SERVICES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVAES SERVICES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

 • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Kaaibediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

 • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van SERVAES SERVICES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SERVAES SERVICES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVAES SERVICES BVBA. Laat een reactie achter voor SERVAES SERVICES BVBA. SERVAES SERVICES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVAES SERVICES BVBA. Leave a respond for SERVAES SERVICES BVBA. SERVAES SERVICES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVAES SERVICES BVBA op de google maps. Adres en contacten SERVAES SERVICES BVBA
Location of SERVAES SERVICES BVBA on the google maps. Address and contacts of SERVAES SERVICES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVAES SERVICES BVBA SERVAES SERVICES BVBA: VERCAUTEREN BVBA | L D M/L.D.M. | ABITTAN ABRAS.& COLOUR ME | Stedelijke Bibliotheek | Vandereyken A

Other related companies as SERVAES SERVICES BVBA: VERCAUTEREN BVBA | L D M/L.D.M. | ABITTAN ABRAS.& COLOUR ME | Stedelijke Bibliotheek | Vandereyken A

SERVAES SERVICES BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVAES SERVICES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09092529296. Het bedrijf SERVAES SERVICES BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Martinusweg 197; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 355,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Computers; Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van SERVAES SERVICES BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVAES SERVICES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVAES SERVICES BVBA, openstaande posities, locatie van SERVAES SERVICES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVAES SERVICES BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVAES SERVICES BVBA, company assigned to the tax number BE09092529296. The company SERVAES SERVICES BVBA is located at the address: Sint-Martinusweg 197; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 355,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Transport - Computers; Furniture - Storage.
The main activity of SERVAES SERVICES BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVAES SERVICES BVBA is not available. You also can look at reviews of SERVAES SERVICES BVBA, open positions, location of SERVAES SERVICES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVAES SERVICES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVAES SERVICES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVAES SERVICES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVAES SERVICES BVBA, employees, financial statistics.