Interim Car NV

Contactgegevens Interim Car NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interim Car NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interim Car NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bieststraat 130; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 00 00; 056 60 84 50 (+32-056 60 00 00; 056 60 84 50) 056 60 00 00; 056 60 84 50 (+32-056 60 00 00; 056 60 84 50)

Fax (fax): 056 61 38 80 (+32-056 61 38 80) 056 61 38 80 (+32-056 61 38 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interim Car NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interim Car NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interim Car NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interim Car NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interim Car NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interim Car NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interim Car NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interim Car NV
Products information Interim Car NV

BTW identificatienummer (tax): BE07835144042
Ondernemingsnummer: 2323028564
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire; Service stations

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interim Car NV
(Get full report from official database of BE for Interim Car NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interim Car NV
Addition kinds of activities for Interim Car NV

09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
35310507. Piling extractors | Piling extractors
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form

Werken bij Interim Car NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interim Car NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interim Car NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interim Car NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicemonteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

 • Bereider (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

 • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

 • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

 • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

  Type: Vaste Job

  Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van Interim Car NV in sociale netwerken
Look for responds of Interim Car NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interim Car NV. Laat een reactie achter voor Interim Car NV. Interim Car NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interim Car NV. Leave a respond for Interim Car NV. Interim Car NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interim Car NV op de google maps. Adres en contacten Interim Car NV
Location of Interim Car NV on the google maps. Address and contacts of Interim Car NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Interim Car NV Interim Car NV: Cathy Cabine SPRL | JULES COQUAY | 39 C?té Cour | GEUNS SCHRIJNWERKERIJ BVBA | BAKKERIJ GEERDEGEM

Other related companies as Interim Car NV: Cathy Cabine SPRL | JULES COQUAY | 39 C?té Cour | GEUNS SCHRIJNWERKERIJ BVBA | BAKKERIJ GEERDEGEM

Interim Car NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interim Car NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07835144042. Het bedrijf Interim Car NV bevindt zich op het adres: Bieststraat 130; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire; Service stations.
De hoofdactiviteit van Interim Car NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interim Car NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interim Car NV, openstaande posities, locatie van Interim Car NV op de kaart.

Interim Car NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interim Car NV, company assigned to the tax number BE07835144042. The company Interim Car NV is located at the address: Bieststraat 130; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire; Service stations.
The main activity of Interim Car NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Interim Car NV is not available. You also can look at reviews of Interim Car NV, open positions, location of Interim Car NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interim Car NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interim Car NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interim Car NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interim Car NV, employees, financial statistics.