Interdean Interconex

Contactgegevens Interdean Interconex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interdean Interconex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interdean Interconex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan-Baptist Vinkstraat 9; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 757 92 85 (+32-02 757 92 85) 02 757 92 85 (+32-02 757 92 85)

Fax (fax): 02 757 93 79 (+32-02 757 93 79) 02 757 93 79 (+32-02 757 93 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interdean Interconex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interdean Interconex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interdean Interconex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interdean Interconex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interdean Interconex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interdean Interconex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interdean Interconex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interdean Interconex
Products information Interdean Interconex

BTW identificatienummer (tax): BE07057312011
Ondernemingsnummer: 1386993408
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Interdean Interconex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interdean Interconex
(Get full report from official database of BE for Interdean Interconex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interdean Interconex
Addition kinds of activities for Interdean Interconex

369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
38290401. Kabel test machines | Cable testing machines
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij Interdean Interconex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interdean Interconex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interdean Interconex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interdean Interconex. Looking for open vacancies in other companies

 • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ABOG

  Type: Vaste Job

  ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

  Type: Zelfstandige activiteit

  · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Interdean Interconex in sociale netwerken
Look for responds of Interdean Interconex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interdean Interconex. Laat een reactie achter voor Interdean Interconex. Interdean Interconex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interdean Interconex. Leave a respond for Interdean Interconex. Interdean Interconex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interdean Interconex op de google maps. Adres en contacten Interdean Interconex
Location of Interdean Interconex on the google maps. Address and contacts of Interdean Interconex

Andere gerelateerde bedrijven als come Interdean Interconex Interdean Interconex: FLMAISON REMY SA | OCTA+ | 4 EVER ELECTRONICS NV | Devos Jean-Pierre Snackservice | Glorieux-Feys

Other related companies as Interdean Interconex: FLMAISON REMY SA | OCTA+ | 4 EVER ELECTRONICS NV | Devos Jean-Pierre Snackservice | Glorieux-Feys

Interdean Interconex is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interdean Interconex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07057312011. Het bedrijf Interdean Interconex bevindt zich op het adres: Jan-Baptist Vinkstraat 9; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Interdean Interconex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interdean Interconex is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interdean Interconex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interdean Interconex, openstaande posities, locatie van Interdean Interconex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interdean Interconex is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interdean Interconex, company assigned to the tax number BE07057312011. The company Interdean Interconex is located at the address: Jan-Baptist Vinkstraat 9; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Interdean Interconex were not found.
The main activity of Interdean Interconex is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Interdean Interconex is not available. You also can look at reviews of Interdean Interconex, open positions, location of Interdean Interconex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interdean Interconex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interdean Interconex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interdean Interconex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interdean Interconex, employees, financial statistics.