Hamoir M

Contactgegevens Hamoir M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hamoir M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hamoir M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Bruynlaan 36; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 827 45 09 (+32-03 827 45 09) 03 827 45 09 (+32-03 827 45 09)

Fax (fax): 03 827 45 09 (+32-03 827 45 09) 03 827 45 09 (+32-03 827 45 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hamoir M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hamoir M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hamoir M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hamoir M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hamoir M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hamoir M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hamoir M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hamoir M
Products information Hamoir M

BTW identificatienummer (tax): BE07675018310
Ondernemingsnummer: 9986267089
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hamoir M
(Get full report from official database of BE for Hamoir M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hamoir M
Addition kinds of activities for Hamoir M

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
87330103. Medisch onderzoek | Medical research
96119905. Handelscommissie, overheid | Trade commission, government

Werken bij Hamoir M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hamoir M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hamoir M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hamoir M. Looking for open vacancies in other companies

 • Account manager (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

 • HVAC-monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

 • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

  Type: Studentenjob

  Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

  Type: Vaste Job

  Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

 • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

Zoek naar antwoorden van Hamoir M in sociale netwerken
Look for responds of Hamoir M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hamoir M. Laat een reactie achter voor Hamoir M. Hamoir M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hamoir M. Leave a respond for Hamoir M. Hamoir M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hamoir M op de google maps. Adres en contacten Hamoir M
Location of Hamoir M on the google maps. Address and contacts of Hamoir M

Andere gerelateerde bedrijven als come Hamoir M Hamoir M: FRANCISCUS DANKAERTS | Leclercq I | DAVIE MEERT | De Kimpe L | Paul De Ost

Other related companies as Hamoir M: FRANCISCUS DANKAERTS | Leclercq I | DAVIE MEERT | De Kimpe L | Paul De Ost

Hamoir M is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hamoir M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07675018310. Het bedrijf Hamoir M bevindt zich op het adres: De Bruynlaan 36; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Hamoir M is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hamoir M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hamoir M, openstaande posities, locatie van Hamoir M op de kaart.

Hamoir M is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hamoir M, company assigned to the tax number BE07675018310. The company Hamoir M is located at the address: De Bruynlaan 36; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Hamoir M is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hamoir M is not available. You also can look at reviews of Hamoir M, open positions, location of Hamoir M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hamoir M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hamoir M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hamoir M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hamoir M, employees, financial statistics.