ANITA DRUKKERIJ

Contactgegevens ANITA DRUKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANITA DRUKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANITA DRUKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDESTRAAT 96; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59806775 (+32-59806775) 59806775 (+32-59806775)

Fax (fax): +32 (2) 533-53-36 +32 (2) 533-53-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANITA DRUKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANITA DRUKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANITA DRUKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANITA DRUKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANITA DRUKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANITA DRUKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANITA DRUKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANITA DRUKKERIJ
Products information ANITA DRUKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03711425781
Ondernemingsnummer: 1936859130
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Impressions sur Tissus,Sérigraphies.. Activités: Plastifications,Vernissages.

Product categorie (product category): Reliure and finition. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANITA DRUKKERIJ
(Get full report from official database of BE for ANITA DRUKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANITA DRUKKERIJ
Addition kinds of activities for ANITA DRUKKERIJ

508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
35420203. Druk remmen | Press brakes
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij ANITA DRUKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANITA DRUKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANITA DRUKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANITA DRUKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

  Regio: BEKEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

 • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

 • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van ANITA DRUKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ANITA DRUKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANITA DRUKKERIJ. Laat een reactie achter voor ANITA DRUKKERIJ. ANITA DRUKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANITA DRUKKERIJ. Leave a respond for ANITA DRUKKERIJ. ANITA DRUKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANITA DRUKKERIJ op de google maps. Adres en contacten ANITA DRUKKERIJ
Location of ANITA DRUKKERIJ on the google maps. Address and contacts of ANITA DRUKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ANITA DRUKKERIJ ANITA DRUKKERIJ: FLHAGIM BVBA | Kosicki Rafal | Verdonschot & co vof | AD-Delhaize | PHILIPPE TREUNEN

Other related companies as ANITA DRUKKERIJ: FLHAGIM BVBA | Kosicki Rafal | Verdonschot & co vof | AD-Delhaize | PHILIPPE TREUNEN

ANITA DRUKKERIJ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANITA DRUKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711425781. Het bedrijf ANITA DRUKKERIJ bevindt zich op het adres: ZANDVOORDESTRAAT 96; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reliure and finition. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus,Sérigraphies.. Activités: Plastifications,Vernissages..
De hoofdactiviteit van ANITA DRUKKERIJ is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANITA DRUKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANITA DRUKKERIJ, openstaande posities, locatie van ANITA DRUKKERIJ op de kaart.

ANITA DRUKKERIJ is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANITA DRUKKERIJ, company assigned to the tax number BE03711425781. The company ANITA DRUKKERIJ is located at the address: ZANDVOORDESTRAAT 96; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reliure and finition. Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions sur Tissus,Sérigraphies.. Activités: Plastifications,Vernissages..
The main activity of ANITA DRUKKERIJ is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANITA DRUKKERIJ is not available. You also can look at reviews of ANITA DRUKKERIJ, open positions, location of ANITA DRUKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANITA DRUKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANITA DRUKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANITA DRUKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANITA DRUKKERIJ, employees, financial statistics.